ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Muzicianul Dan Helciug l-a pus la punct pe „Cioclul Apocaliptic” Aleksandr Rafila, noul ministru al Sănătății PSD, care prezice „apocalipsa” „Valului 5” precum tovarășul tatălui lui, Silviu Brucan, supranumit Oracolul din Dămăroaia, fără a oferi însă ora exactă, ca să știm să ne ferim.

Rafila oferă drept Ziua Apocalipsei data de 15 ianuarie, ziua lui Eminescu, așa cum subordonatul lui Ciucă, colonelușul Gheorghiță, a întinat ziua de Crăciun a anului 2020 prin show-ul cu aducerea „sfintelor moaște” ale vaccinului în România exact pe 25 decembrie.

Dan Helciug: #515
Ați înțeles scenariul, bre?
Avem mult de jucat în acest serial NețiFlix foarte multe episoade.
Sunt atât de "preciși" regizorii apocalipsei încât avem și sezoanele serialului aranjate pe.. date clare.
Trimit in particular scenariul pentru o repetiție serioasă.
Când o să intrăm pe scenă, trebuie să știm exact când să ne panicăm..când să ne enervăm.... când să sărim la gâtul vinovaților neconformați...etc
Trăim cel mai mare Fake Reality Show Tv făcut vreodată.
Vorba aia:
"Dacă noi" - mai scrie muzicianul cu referie la piesa sa manifest recent lansată pe care o publicăm și noi mai jos.

De pe contul său oficial de Facebook, Dan Helciug a făcut apel pe 20 noiembrie la răspândirea piesei. După trei zile, deși muzicianul are peste 12.000 de abonați, piesa a fost transmisă mai departe doar de 4 ori. Am încercat și noi să o publicăm pe pagina ActiveNews dar Facebook ne-a refuzat dorința sub pretextul că „facem spam”. Nu e de mirare de ce. Iat-o aici:

Dan Helciug: Dacă noi suntem proști, voi sunteți hoți! - VIDEO: