ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


România a ajuns o colonie condusă din afară, iar în prezent asistăm la un proces de dezromânizare. Aceasta este una dintre concluziile lui Dan Puric, în timpul unei emisiuni TV de marți seara.

Artistul Dan Puric spune că România este o țară a nimănui și nimeni nu se mai ocupă de destinul ei.

„Asistăm la un proces lent de 26 de ani de desromânizare, descreștinare”, a spus artistul. În viziunea sa, „Europa de azi se schilodește”, deoarece pleacă împotriva tradițiilor, iar fenomenul globalizării este mult mai periculos, în planul reeducării, decît ceea ce a însemnat regimul comunist.

„Nu se ocupă nimeni de destinul României. Țara asta nu mai are destin. Oamenii politici se ocupă de propriul lor destin. De destinul României trebuie să ne ocupăm personal, să ne refacem arhitectura sufletească, care e fantastic de mult atacată pe fața, în ultima perioada. Acolo se lucrează mai mult ca oricând la distrugerea structurii sufletești a acestui popor. Statul oricum nu mai există, suntem o regiune europeană. Este vorba de neam, care e produsul lui Dumnezeu. Dacă ne uităm în istorie și vedem ce a dat dăinuire acestui popor: nu o armată puternică, ci credința (…) Noi suntem nemuritori atât timp cât suntem legați de Dumnezeu. Acum nu mai are sens, neamaivând sens, nici nu mai are destin”, a spus Dan Puric.