ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Biserica Sfintei Cruci și a Sfântului Vasile cel Mare din București, Calea Victoriei 198, vă invită vineri, 30 iunie, ora 19:00, după slujba Sfântului Maslu, la conferința cu tema „Despre credință și demnitate națională”, susținută de actorul, regizorul și scriitorul Dan Puric. 

Conferința găzduită de Parohia Bisericii Sfintei Cruci și a Sfântului Vasile cel Mare, a doua zi după sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel, are ca motto: „Credința creștină este ochiul prin care România privește în lume”. 

Dan Puric conferențiază ani buni în diverse colțuri ale țării, vorbind cu îndrăzneală și cu har despre demnitatea românilor, despre credință și simțul național românesc, în încercarea de a readuce în inimile audienței, în aceste vremuri tulburi, sentimentul unei profunde și nealterate trăiri românești și al apropierii de Dumnezeu.