ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Danemarca sărbătorește „Ziua Libertății”, eliminând toate restricțiile covidiene și declarând că noul coronavirus nu mai reprezintă o amenințare pentru societate „mulțumită vaccinării”, informează The Daily Mail.

Ultima măsură la care s-a renunțat a fost pașaportul de vaccinare în cluburile de noapte, care a fost introdus în martie 2021. Acesta a fost eliminat în toate celelalte localuri din 1 septembrie, cu excepția cluburilor de noapte, unde nu vor mai fi necesare începând de astăzi. Dar, totul cu un preț: vaccinarea „completă” a 73% din populația de 5,8 milioane de cetățeni și a 96% dintre cei în vârstă de peste 65 de ani, potrivit datelor oficiale.

Sâmbătă, un concert sold-out la Copenhaga așteaptă 50.000 de persoane, o premieră în Europa.

Deja pe 4 septembrie, Live Nation a organizat un prim festival în aer liber, denumit „Back to Live”, care a adus laolaltă 15.000 de persoane la Copenhaga.
 
Zilele trecute, mai multe canale așa zis de dreapta lăudau Danemarca pentru decizie fără să vadă și prețul pentru care s-a decretat „libertatea”.