ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru al patrulea an consectiv, Întâlnirea Tinerilor Ortodocși, organizată anul acesta la Iași, a adunat mii de tineri din țară și din afara granițelor, fiind unul dintre cele mai importante evenimente bisericești.  Cunoscutul prezentator de la Radio Zu, Daniel Buzdugan, a fost unul din amfitrionii manifestării. La finalul celor trei zile de conferințe, dezbateri, ateliere și concerte și un impresionant Marș al Tinereții, Daniel Buzdugan a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj. Convins că despre ITO 2017 nu se va vorbi nicăieri în presa românească, Daniel Buzdugan dă un citat din Biblie:„ Cine se rușinează de Dumnezeu pe pământ și Dumnezeu se va rușina de el în Ceruri!”.

„Cine se rușinează de Dumnezeu pe pământ și Dumnezeu se va rușina de el in Ceruri!
Despre adunarea asta frumoasa de la Iasi ( ÎNTÂLNIREA TINERILOR ORTODOCȘI ) nu se va vorbi nicăieri in presa românească! 
Nici despre avioanele care zboară zilnic nu se pomenește deloc, numai atunci când se prăbușește vreunul apar toate televiziunile de știri, ca să numere morții! 
Eu zic că și viața trăită frumos merită arătată!”, a scris Daniel Buzdugan pe pagina sa de Facebook.


În prima zi a ITO 2017, vineri, 1 septembrie, Daniel Buzdugan a scris pe pagina sa de Facebook:  „Am avut bucuria de a deschide astăzi 1 Septembrie ( Anul Nou bisericesc), Întâlnirea Tinerilor Ortodocși de la Iași. Peste 7000 de tineri ortodocși din America, Africa, Europa și Asia au fost prezenți astăzi la Iași. 
Ne revedem mâine la Palas, la ora 18, cu parintele CONSTANTIN NECULA!”