ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rata mortalității la adulții englezi sub 60 de ani vaccinați este de două ori mai mare decât la persoanele nevaccinate de aceeași vârstă. Și asta timp de șase luni, scrie jurnalistul independent Alex Berenson pe contul său de Substack. Redăm mai jos postarea lui integrală, în limba română.
 
Acest grafic poate părea de necrezut sau imposibil, dar este corect, bazat pe datele săptămânale publicate de guvernul britanic.

Linia maro indică decesele săptămânale din toate cauzele la persoanele vaccinate cu vârste cuprinse între 10 și 59 de ani, raportat la 100.000 de persoane.

Linia albastră indică decesele săptămânale din toate cauzele ale persoanelor nevaccinate, raportat la 100.000 de persoane din aceeași categorie de vârstă.
 
 
Am verificat datele care stau la baza graficului și acesta este corect. Persoanele vaccinate sub 60 de ani sunt de două ori mai predispuse riscului de deces decât persoanele nevaccinate. Iar totalul deceselor din Marea Britanie este mult peste normal.

Nu știu cum să explic acest lucru altfel decât prin mortalitatea cauzată de vaccinuri.

Datele brute sunt disponibile aici; descărcați fișierul Excel și vedeți tabelul 4.