ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul de paie Florin Cîțu - conform opiniei scriitorului Ion Cristoiu, susținută în totalitate și de ActiveNews -, cel mai prost prim ministru din Istoria României, a încercat să formuleze și azi, cu greu, câteva propoziții, într-o conferință de presă, a căror esență a fost că și-a propus să „elimine acele voci care mai există” impotriva campaniei de vaccinare (medici, profesori, jurnaliști, ș.a.). În cele nici cinci minute de aprigă bătălie cu propriile-i cuvinte care încercau să-i iasă pe gură într-o rostogolire inversă, redactorii ActiveNews i-au numărat 37 de greșeli gramaticale.

Jurnaliștii de la Știripesurse i-au sintetizat afirmații:

„Avem nevoie de o campanie corectă de informare (până AICI suntem absolut de acord - Nota Red.), sunt multe informații în spațiul public care subminează eforturile campaniei de vaccinare.

Singura soluție de a reveni la normalitate, de a avea o viață normala, de a merge la concerte, la teatru, la restaurant, în vacanță, este sa ne vaccinăm (mare e grădina ta, Doamne! - Nota Red.).

Ceea ce facem noi acum este să eliminam acele voci care mai există împotriva acestei campanii de vaccinare.

Vreau să fie foarte clar, orice voce împotriva campaniei de vaccinare, de oriunde ar veni ea, subminează efortul nostru, al tuturor, de a reveni la normalitate cât mai curând.”

Oare cum va începe Cîțu să anuleze libertatea de exprimare în România?

Cum vrea să elimine vocile care îi contestă măsurile aberante?

Cu un glonț în ceafă, ca înaintașii lui în gândire, naziștii și tovarășii lor bolșevici?

Nu mai bine ar explica cum se face că în urma unei campanii de vaccinare în care niște medici au făcut ilegal reclamă unor produse experimentale calificându-le drept „eficiente” și „sigure” s-au îmbolnăvit români vaccinați de Covid iar alți oameni injectați cu serurile „sigure” au murit?

Interesantă și nuanța „care mai există”. 

După cum știu cititorii ActiveNews, ieri am publicat în premieră în presa română contractele secrete semnate de companiile Pfizer și Moderna cu reprezentanții Comisiei Europeană, căutate de toată presa din Europa și SUA - între care și New York Times -, contracte care privesc întreaga populația din această țară și care sunt considerate ilegale de experți în drept, după cum vom publica în curând. Rezultatul? Cu excepția ziarului BURSA, nu le mai publică nimeni. Nu le dezbate nimeni, nu le contestă nimeni. Asta înseamă o presă 99% "securizată". Pentru restul vocilor „care mai există” a găsit Adolf Cîțu soluția. 

Declarația cu „eliminarea vocilor” se adaugă ca enormitate antidemocratică cu gust rânced de totalitarism celei cu „teroriștii” din societatea civilă care se exprimă împotriva vaccinării obligatorii. Ca o încununare a activității lui Cîțu, ActiveNews are o propunere de Imn pentru Cancelaria Primului Ministru: