ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă un deces subit: Jurnalistul Marius Huțanu din Pitești a fost găsit mort în propriul apartament la vârsta de numai 48 de ani, după ce pompierii au spart ușa pentru a putea pătrunde înăuntru, având în vedere că bărbatul locuia singur, după ce soția acestuia, Mihaela, a murit în mai 2020. Deși s-a vehiculat posibilitatea unei sinucideri sau a unei asfixieri cu monoxid de carbon, prietenii de pe Facebook au dat verdictul clar: „Infarct. Plus diabet”.

Potrivit Capital.ro, apropiații jurnalistului în vârstă de 48 de ani au intrat în panică atunci când acesta nu a mai răspuns la telefon, așa că au sunat la 112. O echiă de pompieri s-a deplasat la fața locului și a spart ușa apartamentului. Pompierii l-au găsit pe jurnalist mort, în pat, decesul survenind câteva zile mai devreme. 

Din primele estimări moartea nu a fost violentă însă adevărul cert va fi stabilit în urma autopsiei corpului, la Serviciul de Medicină Legală. Neoficial sunt luate în calcul mai multe ipoteze. Un infarct sau asfixiere cu monoxid de carbon emanat de centrala termică, toată locuința fiind închisă etanș. Totuși sunt unele voci dintr-ale celor care îi cunoșteau necazurile prin care a trecut și care pomenesc chiar de o posibilă sinucidere. E doar o simplă presupunere, ancheta fiind în desfășurare, scrie ZiarulArgeșul.ro

Ne permitem și noi să facem o „simplă presupunere”: un posibil efect advers la serul experimental Covid? Dat fiind că, în foarte multe cazuri, bărbați tineri sau în putere au decedat subit în urma unui infarct survenit în somn sau imediat după ajungerea acasă de la serviciu. E un tipar repetitiv care, mai nou, anunță ziua și decesul, și care nu avea o incidență atât de mare înainte de 2021? Ce s-a schimbat între timp? Românii au devenit subiecții unei campanii de vaccinare în massă cu serurile experimentale Covid, mulți dintre ei fiind condiționați la locul de muncă să se vaccineze, iar alții făcând-o la sfatul cunoscuților, influencerilor sau chiar din propria „credință” în știință. 

Fostul corespondent local al Antenei va fi condus pe ultimul drum sâmbătă, 29 ianuarie 2022, la ora 12:30 în Cimitirul „Sfântul Gheorghe” (pe aleea principală, al treilea rând pe dreapta de la izvor), potrivit unui anunț postat pe Facebook. Dumnezeu să-l odihnească în pace!