ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mattia Ghiraldi, 22 de ani, un pilot promițător al curselor de bărci cu motor, a murit subit pe 12 iulie. Tânărul a fost unul dintre piloții echipei C&B Racing din San Nazzaro (Monticelli d’Ongina) condusă de campionul mondial Alessandro Cremona scrie ziarul local www.laprovinciacr.it citat de Gazeta Românească.

Tragedie într-un restaurant în localitatea Franchini, în provincia Piacenza din Italia. Victima este un tânăr de 26 de ani, Antonio Vallante, cu domiciliul în Castell’Arquato. Tânărul lua cina cu iubita sa când a început să sufere de un oarecare disconfort. Situatia s-a precipitat în cateva clipe cu tanarul care s-a prabusit la pamant inconstient, scrie ziarul local www.piacenza24.eu pe 15 iulie 2022, citat de Gazeta Românească.

Comediantul, actorul și scenaristul de televiziune Jak Knight a murit la vârsta de 28 de ani, joi seară, la Los Angeles, California. Familia lui Knight a anunțat decesul acestuia prin intermediul unui reprezentant al unei agenții. Cauza morții sale nu a fost încă dezvăluită, transmite azi Breitbart.

Comediantul a colaborat la Netflix, Big Mouth și Black-ish de la ABC.