ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un interviu acordat canalului GB Resistance de pe YouTube ,un patron de pompe funebre din Marea Britanie, pe nume Wesley, vorbește despre lucrurile îngrozitoare pe care le-a văzut de când a început pandemia și vaccinările, relatează Daily Telegraph.
 

Iată o transcriere a interviului (întrebările intervievatorului sunt cu fontul italic):

'Mă numesc Wesley, sunt antreprenor de pompe funebre de peste trei ani, așa că am ceva cunoștințe despre ce se întâmpla înainte de începerea acestei pandemii și despre ce se întâmplă acum.

Deci, a existat un vârf în martie/aprilie anul trecut, iar după aceea s-a calmat considerabil. Din câte am văzut, totul a fost o exagerare. Au închis aceste unități de depozitare suplimentare pe care le aveau în timpul verii și nu le-au mai deschis niciodată'.

"Le-au folosit în primul rând?

'Da, nu aș putea să vă spun câte cadavre erau acolo, dar s-au închis repede. Au fost deschise doar câteva luni.''

'Deci singura dată când ați văzut un vârf a fost chiar la începutul acestei afaceri? Și de atunci nu a mai fost aproape nimic?".

'Ei bine, în toamnă a fost probabil una dintre cele mai liniștite din istorie, iar alți antreprenori de pompe funebre vă vor spune asta, unde pot vorbi, dar în ianuarie cifrele au crescut vertiginos. Dar de data aceasta unitățile de depozitare suplimentare au fost ascunse, au fost la adăpost, și asta de când oamenii au fost vaccinați.

Așadar, anul acesta, pe măsură ce vaccinările au continuat, am văzut tendințe pe grupe de vârstă. Evident, nu este marcat faptul că sunt vaccinați, dar să ai cele mai multe înmormântări pe care le-ai făcut vreodată în două săptămâni, iar toți au vârste de 30, 40 de ani, nu mai mult'.

'Și asta e ceea ce vedeți acum?'.

'Asta am văzut la începutul anului, când acea grupă de vârstă a fost vaccinată'.

'Și, ce fel de proporție a fost aceasta în comparație cu proporțiile cu care vă ocupați de obicei?'

'Ei bine, de obicei vă ocupați întotdeauna de toate grupele de vârstă, dar, așa cum spuneam, persoanele în vârstă urmau probabil să plece în următorul an, sau un an și jumătate sau mai știu eu ce, au plecat deja. Deci, există un decalaj mare acolo, așa că nu mai aveam aceste decese. Și, în cazul celor mai tineri, acum sunt vaccinați, iar eu am avut vreo 12 dintr-o dată'.

"Și câte ați face de obicei.

'Foarte puține. Am avut o rată mare de sinucideri, mai ales la bărbați tineri. Asta a fost mai ales vara trecută în [inaudibil].'.

'Dar ați putea să le dați oamenilor un sens al proporțiilor. Ați avut 12 într-un interval scurt de timp. Câte ați avea în acest interval de timp, unul, sau poate ca o șansă de 50%?'?

'În mod normal, avem în jur de patru sau cinci înmormântări în desfășurare, nu 11, 12, și nu toate din acest grup de vârstă. Ar fi și oameni în vârstă acolo. Și acum, e liniște, iar ceea ce am văzut sunt o mulțime de nou-născuți în frigiderele de la morgă'.

'Deci, vreți să vorbiți despre numărul de nou-născuți pe care i-ați văzut în morgi?'.

'Oh, sunt foarte mulți. Au ajuns la 30 într-un singur spital'.

'Și, câți ar avea de obicei?' 'Și, câți ar avea de obicei?

'Au frigidere în care încap între șase și zece maxim, și de obicei nu sunt niciodată pline. Dar acum, toate sunt în secția pentru adulți'.

'Deci sunt de zece ori mai mulți decât în mod normal?'.

'Da, da. Și, evident, sunt fie avorturi spontane, fie nașteri de copii morți la termen, dar nu s-au spus prea multe despre asta.''

'Și ce altceva ați mai văzut? Ați văzut recent o altă creștere a numărului de decese la persoanele tinere?'.

'Nu la persoanele sub 20 de ani, și nici la 20 de ani, de fapt. Dar mai sus de atât, da. La începutul verii, când toți au ieșit pentru prima dată și s-au vaccinat. Dar, vedeți, ceea ce se va întâmpla este că îi veți avea pe cei care sunt... se declanșează ceva în ei, nu au o sănătate foarte bună în legătură cu ceva despre care poate că nu știu, și vor merge primii. Și apoi, pe parcurs, probabil că vom vedea mult mai mulți".

"Și ce ați văzut că se trece pe certificatele de deces?".

'Sunt multe cazuri de miocardită, infarct miocardic, toate sunt de sânge, pe bază de inimă, pneumonie, dar COVID, am avut doar unul anul acesta. Un singur deces COVID scris, din ianuarie încoace'.

'Din câți?'

'N-aș putea să vă spun câte am făcut, dar dacă spuneți că e o pandemie în desfășurare ar trebui să fie mai multe, dar parcă nu-i mai deranjează atât de mult. Ei pot doar să răsucească cifrele și să facă orice.''

"Deci, ar fi vorba de sute de cazuri pe care le faceți într-un an sau poate o sută?".

Da. Dar, vedeți, anul trecut, ei marcau pe oricine și pe toată lumea cu ea. Au murit de alte boli, îi testau și îi marcau cu COVID, dar acum, de când a început vaccinarea, nu mai fac asta'.

'Deci credeți că nu mai marchează oamenii pentru că sunt încrezători că aceste injecții funcționează pe oameni?'.

'Da, da, doar îi sperie pe oameni la televizor'.

"Deci, crezi că este o chestie psihologică?".

"Da, da - vaccinați-vă. Și ce vor face acum, când tot mai mulți oameni vor începe să moară din cauza acestui vaccin. Adică, ați avut reacțiile inițiale, dar...

Deci, în ceea ce privește ultimul an, marcarea persoanelor ca decese COVID, ce proporție credeți că a fost atribuită în mod greșit?'

'O proporție mare, pentru că testau pe toată lumea. Deci, dacă erai testat pozitiv și nu avea nicio legătură cu asta... Adică, am avut o persoană foarte supărată din cauza asta. Persoana murise de altceva, cred că era vorba de un cancer la vremea respectivă, iar ei au marcat-o ca fiind o moarte cauzată de COVID, dar ea nu avusese niciodată COVID, dar a fost testată pozitiv'.

'Mai vedeți și alte exemple de acest gen, astfel încât oamenii de mai multe lucruri diferite și apoi este vorba de un deces COVID?'

'Da, da, și acum vedeți că nu există o evidență a celor care au fost vaccinați și a celor care nu au fost vaccinați care să fie trecută pe certificate, și așa ar trebui să fie'.

"Și lucrați cu familiile?".

"Deci nu vorbiți cu ei și nu-i întrebați dacă vreunul dintre ei a făcut sau nu vaccinul?”

'Nu, este dificil de făcut dacă nu sunt în legătură cu subiectul, pentru că este destul de privat pentru ei'.

'Ce ați mai observat în ultima vreme? Ați observat o creștere masivă a numărului de bebeluși, pot să vă întreb ce vârstă aveau acești bebeluși? Erau un fel de nou-născuți?".

'Nou-născuți, sau avortați, nu știu mai mult de atât. Îi văd doar în frigidere, chiar și fără nume, bebeluș de, și apoi numele părinților.''

"Wow.

'Da, e șocant, și sunt sigură că sunt mult mai mulți oameni care observă și ei asta. Vezi tu, noi nu avem de-a face cu nou-născuți, așa că nu văd ce se întâmplă cu ei, dar îi văd în frigiderele din morgă.''

'Și mai este ceva ce ai vrea să-mi spui acum, pe care poate nu te-am întrebat?'

'Doar că decesele adulților sunt în scădere în acest moment. După cum spuneam, ați avut valurile de oameni care au fost afectați de vaccinuri, nu că ar fi scris că au murit din cauza vaccinurilor, dar există, iar COVID este pur și simplu inexistent.''

'Pot să vă întreb care este mesajul dumneavoastră pentru orice alte persoane care se gândesc să vorbească, orice alte firme de pompe funebre sau asistente medicale?'.

'Eu zic să o facă. Problema este că, în cazul multor antreprenori de pompe funebre care lucrează pentru marile companii, nu ai voie să vorbești. Dacă vedeți așa ceva, trebuie să vorbiți. Este acolo, este clar ca lumina zilei. Nimeni altcineva nu vede aceste certificate de deces în afară de noi și de personalul crematoriului, așa că totul este acolo".