ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Joe Biden a lansat o serie de declarații nesincere înainte de discursul său despre Starea Uniunii de marți seara. 71% dintre americani spun că țara nu se îndreaptă în direcția bună. Restul sunt fie dezinformați, fie nu sunt atenți. Dar regimul Biden crede că lucrurile stau foarte bine, scrie Thegatewaypundit.

Iată că acum, Președintele Trump și-a publicat răspunsul la discursul lui Joe Biden despre Starea Uniunii. 

Președintele Donald Trump:
 
Iată adevărata stare a Uniunii. În ultimii doi ani, sub conducerea lui Biden, milioane și milioane de imigranți ilegali din 160 de țări diferite au luat cu asalt granița noastră de sud. Cartelurile de droguri încasează acum miliarde de dolari din contrabanda cu otravă pentru a ne ucide oamenii și pentru a ne ucide copiii. Ucigași sălbatici, violatori și violență. Criminalii violenți sunt eliberați din închisoare pentru a-și continua valul de crime.

Iar sub conducerea lui Biden, rata crimelor a ajuns la cel mai ridicat nivel din istoria țării noastre. Biden și democrații radicali au irosit trilioane de dolari și au provocat cea mai gravă inflație din ultima jumătate de secol. Salariile reale au scăzut 21 de luni la rând. Prețurile la benzină au crescut vertiginos și acum sunt mult mai mari decât înainte. Iar familia americană tipică plătește 2.200 de dolari pe an din cauza creșterii costurilor cu energia și alimentele.

Departamentul de justiție înarmat al lui Joe Biden și eu sunt o victimă a acestuia. Își persecută adversarii politici. Administrația sa duce un război împotriva libertății de exprimare. Încearcă să ne îndoctrineze și să ne mutileze copiii. Ne duce în pragul celui de-al Treilea Război Mondial.

Și, pe lângă toate astea, este cel mai corupt președinte din istoria Americii. Și nici măcar nu e pe aproape. Dar vestea bună este că vom inversa fiecare criză, calamitate și dezastru pe care Joe Biden le-a creat. Candidez la președinție pentru a pune capăt distrugerii țării noastre și pentru a finaliza afacerea neterminată de a face America măreață din nou. Vom face țara noastră mai bună ca niciodată și vom pune întotdeauna America pe primul loc.

Vă mulțumesc.
 
                                                                                 VIDEO