ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Demonstrații anti-Dictatura Covid sunt anunțate azi la București, Sibiu și Suceava. Vom reveni aici cu amănunte și filmări.

ACTUALIZARE FOCȘANI - Ediție de Vrancea informează sub titlul Creștini cu preoți în frunte, în Piața Unirii din Focșani, pentru a transmite un mesaj privind ”certificatul verde”: În Piața Unirii din Focșani, peste 100 de oameni s-au adunat pentru a transmite un mesaj guvernanților referitor la implementarea ”certificatului verde”, dar și cu privire la proiectul de lege privind vaccinarea. S-a scandat ”Libertate, libertate!”

Enoriași de la mai multe biserici, alături de preoți și alți creștini ortodocși, am transmis că suntem împotriva vaccinării obligatorii, împotriva vaccinării copiilor și că suntem pentru respectarea egalității de drepturi în fața legii. Fără megafoane, fără scandal, în mod pașnic… Am spus ”Tatăl nostru” și am manifestat civilizat, pornind apoi în marș prin oraș. Presa a lipsit în totalitate, ceea ce nu este întâmplător din punctul nostru de vedere”, a precizat o participantă la acțiune. (Irina L.)

ACTUALIZARE - VIDEO DE LA SUCEAVA AICI și mai jos, un fragment important:

 LIVE de la protestul din București: 

 

Pentru București, activistul Dumitru Bălan anunță: „Haideți cu noi în Piața Universității de la ora 14.30! Apoi vom protesta în fața Ministerului Sănătății și a Ministerului Educației pentru a bloca testarea și vaccinarea copiilor în școli și certificatul verde de vaccinare!
Și sibienii și sucevenii ies în stradă duminică!”

Apostol Doru din Sibiu invită sibienii în Piața Mare cu următorul mesaj: „Eu nu mai suport această clasă politică ineptă și impotentă. Tu? Ne vedem la protest de la 16 la 18 în Piața Mare Sibiu.”

Bucovina Profundă transmite: „PENTRU LIBERTATE - PROTEST ÎN SUCEAVA, duminică, 14 nov 2021, ora 15, esplanada Casei de Cultură.

Vești bune! Au confirmat prezența la protest mai mulți reprezentanți ai protestelor din țară. Vine Pompiliu Diplan de la Starea de Libertate, avocatul Dan Chitic - inițiatorul Legii Suveranității, oameni din Iași, Sibiu, Botoșani, Neamț, dar și din Rădăuți, Humor, Horodnic, Bosanci, Marginea, Vicov etc. Se pare că inima libertății românilor va bate duminică la Suceava!

Împotriva Certificatului Verde  
Împotriva obligativității vaccinării
Împotrivă Restricțiilor absurde și ineficiente
Pentru prezența fizică la școală
Pentru Libertatea medicilor, profesorilor, copiilor și părinților
Împotriva abuzurilor guvernanților sub pretextul pandemiei

Organizatori: Grupul civic SUCEAVA EDUCATĂ, Asociația BUCOVINA PROFUNDĂ. Eveniment susținut de
STAREA DE LIBERTATE, FUNDAȚIA PENTRU OAMENI, Asociația EUROPA VECHE, Asociația SCUT Botoșănean.

România, Trezește-te până NU e prea târziu!”

La rândul lui, Pompiliu Diplan de la Starea de Libertate comunică: Azi am fost la Bacău, în drum spre Suceava. Au fost mai mulți oameni decât oricând, la protest, în Bacău. Mereu oameni noi. Vom fi din ce în ce mai multi. România muta de trezește. Jos cu sataniștii care ne conduc! Și, implicit Jos certificatul digital!