ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ÎNREGISTRAREA DESPRE CRIMELE DIN SPITALELE ȘI CENTRELE DE VACCINARE DIN BIHOR
O asistentă de la Spitalul din Aleșd a fost înregistrată în timpul unei convorbiri telefonice, purtată înainte de valul IV pandemic, iar miercurea trecută aceasta a apărut în spațiul public. Asistenta acuză că protocolul lui Arafat a produs crime masive și că din experiența ei proprie a constatat cum vaccinul a omorât oameni. Dezvălurile ne aduc aminte de cazurile similare de la Spitalele din Galați, unde au avut loc și deshumnări, Arad și Sibiu, unde, de altfel, Parchetul a deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.  Colegii de presă de la Bihor Online - BIHON.RO - au publicat întreaga afacere uimitoare. Cu mulțumiri adresate redacției bihorene preluăm mai sus înregistrarea extraordinară și dezvăluirile asistentei cu trimitere către comunicatul Spitalului.
Înregistrarea a fost publicată miercuri, 08 decembrie, pe un cont fictiv de Facebook, cu aproape 18.000 de urmăritori.

„Dezvăluiri din interiorul sistemului. Protocolul criminal. Înregistrarea unei convorbiri cu o asistentă medicală din Aleșd, făcută înainte de «valul al 4-lea»”, este descrierea care însoțește înregistrarea audio a unei convorbiri telefonice între Maria T.P, o asistentă de la Spitalul din Aleșd și un bărbat.

Potrivit femeii, înregistrarea a fost făcută fără acordul acesteia, neștiindu-se exact ce s-a discutat înainte ca bărbatul să pornească înregistrarea

Înregistrarea este făcută sub forma unui interviu, iar bărbatul a cărui identitate nu o cunoaștem îi adresează pe parcursul dialogului mai multe întrebări asistentei.

„Remdesivir și Kaletra au omorât sute de oameni”, spune femeia la începutul înregistrării, care susține apoi că Dexametazona trebuia administrată într-o singură fiolă, iar la pacienți li se dădeau 6 de fapt.

„Este un antiinflamator, se dă la reumatism, la poliartrite, la pacienți care au dureri foarte mari. Este un inflamator foarte puternic. Antibioticul în doze decente induce o infecție, în doze mari e letal. Dacă dau la cineva până în două grame de Cefort e ok, la o infecție urinară sau cutanată. Dacă îi dau patru grame îl omor.”, spune asistenta în înregistrare.

In acelasi timp afirmațiile privind transferul acesteia pe sectia de chirurgie pe considerentul atitudinii sale anti-vaccinare sunt totalmente nefondate , deoarece singurul considerent privind transferul a fost prin prisma deficitului de personal inregistrat la nivel de sectie.

„Deci zici că așa au reușit să îi pună în pită` pe mulți (pacienți -n.r.). Cu supradoză, nu?”, spune bărbatul.

La acuzația extrem de gravă lansată de bărbat, aceea de malpraxis medical, femeia răspunde cu lejeritate: „Da, bineînțeles”.

„Am avut colegă care a fost repartizată la Oradea, la Gavril Curteanu, pe COVID. A zis clar: «Maria, aruncam Dexametazona în coș, aruncam Kaletra». Mă duceam cu ea la bolnavi și făceau aștia ochii mari și ziceau «nu, nu vreau asta. Băgam doza în buzunar, mă duceam la baie și o aruncam în veceu. Tu știi câtă Kaletra am aruncat eu în veceu doar să nu-i am pe conștiință”, mai spune asistenta în înregistrare, care apoi critică modul de administrare a oxigenului pentru pacienți.

„Tu bagi în bolnavi 12L de oxigen continuu, când după 2 ore la 6 litri organismul intră în acidoză și procesele chimice se dau peste cap în organism. Încarci un edem pulmonar acut, o insuficiență respiratorie. Maxim două ore la 6 litri de oxigen la o persoană. Dacă îl ții 24/24 la 12 litri face acidoză și-ți crapă, îți moare (n.r.- pacientul)”, mai spune asistenta.

Bărbatul încearcă apoi să ducă discuția într-un alt sens, făcând referire la cele spuse mai sus de femeie și zicând: Și asta se făcea conform protocoalelor lu` ăsta, lu` Arafat”, după care femeia îi răspunde «Da,da,da. Asta a făcut Raed Arafat. Și confirm eu, că sunt în sistem și știu»”, mai spune Maria.T.

Apoi, femeia spune că asistentele scădeau nivelul de oxigen la 6 litri, iar șefa de secție urla: „V-am spus să lăsați la 12 Litri”, pentru că din spusele ei, „avea niște planuri acolo făcute”.

Discuția continuă în aceeași manieră, asistenta spunând că după ce s-au simțit vinovați, mai mulți medici au ieșit public și au spus că au omorât oameni.

Asistenta Maria T.P, a lucrat o perioadă la Centrul de vaccinare din Aleșd, iar apoi a fost mutată la spital, în secția de Chirurgie din cauza deficitului de personal.

Întrebată apoi de bărbat dacă se mai respectă protocoalele medicale, femeia spune că cei care le-au făcut au fost „atinși”.

„Stai să vedem dacă mai vine un val ce protocoale mai scot. Au fost atinși și mulți s-au revoltat, deci nu cred că le mai aplică. Dar atunci în plin doliu, în toiul nebuniei, astea s-au aplicat. Sforile se trag la un nivel mult mai mare, la care noi aștia mici nici măcar nu putem să ne gândim. Venea de la București, de la Arafat ăsta e protocolul, un protocol sanitar care trebuie respectat”, mai spune femeia în înregistrare.

Ea a susținut în înregistrare că directiva a venit de la OMS.

„Ăia trebuie să ne rărească. Suntem prea mulți. Trebuie rărită lumea. OMS-ul a dat directiva. Orice sistem medical se ghidează după OMS”, spune femeia pe înregistrare, care apoi face o remarcă rasistă la adresa șefului OMS, Tedros Adhanom: «Unde îl avem pe negrotelul ală, pe Tedros ală sau cum îi zice. Azi zice una, mâine zice nu am zis asta, ați înțeles greșit. Asta denotă câtă încredere poți să ai în el».

Femeia a lucrat ca asistent medical generalist la spitalul „Santa Giulia”, din Milano timp de 14 ani, iar din 21 ianuarie 2021 a fost angajată la Spitalul din Aleșd.

„Vaccinul produce sterilitate”

„Vaccinul produce sterilitate. Atacă organele genitale. Organele de reproducere, nenorocitul ăsta de vaccin. Eu din ianuarie până când m-am accidentat am lucrat pe vaccinări. Am fost la centrul de vaccinare (din Aleșd – n.r.). Vaccinam lumea în prostie”, mai spune femeia pe înregistrare.

„Venea lumea și îmi spunea: «abia aștept să mă imunizez». La fiecare cum venea le spuneam păi, nu vă imunizați. Știți ce înseamnă imun? Dacă ești imun boala nu te poate atinge, iar acest vaccin, impropriu spus, nu vă protejează. Dumneavoastră nu faceți vaccin, faceți terapie genetică. Sunteți cobai până în 2023. Eu cu seringa în mână le spuneam chestia asta”, mai spune asistenta pe înregistrare.

Atâta timp cât are un ARN mesager acolo, nu e un vaccin. Singurul vaccin este AstraZeneca, că are tulpină atenuată de virus în el. Ală e singurul vaccin, restul sunt terapii genetice.

„Cine îmi garantează că acest ARN mesager se duce doar până la nivel de mitocondrii și acolo se dezintegrează, se autodistruge. Dacă cumva se joacă cu ADN-ul ală. Ce se întâmplă după, modifică genomul uman. Ce devenim după 20-30 de ani? monștri, mutanți. Din cauză că tu, nu poți să te joci de-a Dumnezeu să umbli cu ARN-ul și cu ADN-ul, să te joci cu ele fără să ai consecințe. Asta fac mințile bolnave. Bogații ăștia, lumea aia nevăzută, care ne conduce pe noi și nu e teoria conspirației și nu e nebun cine crede așa ceva, pentru că înainte să le scot pe gură am citit și m-am documentat cu persoane, zic eu importante care știu despre ce vorbesc. Sunt date care atestă așa ceva. Bogătașii ăștia nu mai știu ce să facă. Se joacă de-a Dumnezeu”, mai spune asistenta Maria, care apoi face comparația oamenilor, cu a puilor de găină pe care îi poți omorî în diverse feluri pentru a face experimente pe ei.

„Veneau cupluri la vaccinare și la rapel doar el sau ea”

Asistenta îi povestește apoi bărbatului că pe perioada cât a lucrat la centrul de vaccinare din Aleșd, au venit 6 cupluri la vaccinare, iar la rapel, doar unul dintre ei, spunând că celălalt partener a murit de la vaccin.

„Să nu spun cazuri în care veneau cuplurile, fericiți că se vaccinează. Și veneau la rapel doar el sau ea. Păi unde-i doamna, a murit, 6 cazuri am avut. Trei anafilaxii foarte puternice. Reacție la 15 minute post-vaccinare, i-am trimis la Oradea”, mai spune Asistenta.

Conform protocolului de vaccinare, fiecare pacient trebuie să stea sub observație timp de 15 minute, pentru a vedea dacă are reacții adverse în urma vaccinării.

„La 3 zile de la vaccinare l-au îngropat”

„Săream pe ei și prindeam linia venoasă și repede perfuzie și du-te cu adrenalina. Le ziceam hai că a intrat în șoc anafilactic. Era nebunie. Și veneau măi, vrem vaccin și vrem vaccin”, mai spune femeia, care apoi povestește cazul unui bătran care a mers să se vaccineze și a murit la 3 zile după imunizare.

„A venit un domn și l-am întrebat de ce vreți să vă vaccinați. Păi cum adică îmi spuneți așa ceva, eu sunt cardiac și trebuie să mă vaccinez că mi-a zis medicul de familie că chiar e indicată vaccinarea în cazul meu, pentru că doamne păzește, dacă mă îmbolnăvesc, o să fac o formă ușoară. I-am spus nu luați în calcul că poate vă păzește Dumnezeu de boală și fără vaccinul ăsta? Și șansele sunt mai mici să faceți complicații. S-a supărat pe mine, la trei zile l-au îngropat. A treia zi de la vaccin era în groapă.”, mai spune femeia.

„Am vaccinat peste 3.000 persoane”

Asistenta îi mai spune bărbatului că cele spuse nu sunt povești, sunt experiențe personale trăite.

„Eu cu mâna mea am vaccinat 3.000 și ceva de oameni. Prima dată am zis nu accept, după am zis că nu e o chestie pe care o fac împotriva voinței omului. Singurul lucru pe care pot să-l fac e să-i explic ce face”, mai spune Maria.T, care apoi aduce vorba unui transfer, de la centrul de vaccinare, la secția de Chirurgie a Spitalului Aleșd, care s-a făcut conform conducerii spitalului din cauza deficitului de personal de pe secția respectivă.

Asistenta spune că Centrul de vaccinare din Aleșd vaccina în jur de 200 de persoane pe zi, iar din cauza faptului că ea „informa” persoanele care doreau să se imunizeze, la un moment dat nu au mai mers oameni să se vaccineze.

„Afirmațiile privind transferul acesteia pe secția de chirurgie pe considerentul atitudinii sale anti-vaccinare sunt totalmente nefondate , deoarece singurul considerent privind transferul a fost prin prisma deficitului de personal inregistrat la nivel de secție.

Din sursele noastre, asistenta Maria.T este fina managerului spitalului, Florin Creț.

Reacția spitalului

În baza înregistrării apărute în spațiul public, Spitalul din Aleșd a transmis un comunicat oficial, semnat de managerul executiv Florin Creț, directorul medical Florin Creț și directorul financiar Săteanu Elvira, pe care îl puteți citi integral la sursă: BIHON.RO