ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ionel Trandafir, binecunoscut cititorilor ActiveNews prin documentarele video plandemice pe care le-a tradus și subtitrat, disponibile în secțiunea noastră specială, ne oferă două noi filmări recente, ale demascării Afacerii Pfizer-Virus-Vaccin, săptămâna aceasta, de către echipa Project Veritas condusă de energicul jurnalist James O'Keefe.

Relatările noastre pe temă au fost BOMBĂ! Director Pfizer expus de Project Veritas: Ne gândim să provocăm noi mutații ale virusului, astfel încât să putem dezvolta noi vaccinuri în mod preventiv. Să fiu sincer, așa s-a întâmplat și la Wuhan. Doar nu credeați că virusul a apărut de nicăieri

și Senatorul Johnson solicită Congresului să investigheze producătorii de vaccinuri și procesul de aprobare al acestora, după ce unul dintre directorii Pfizer s-a dat de gol că gigantul farma urmărește să creeze noi mutații Covid

Curios, presa neo-anti-vaccinistă de pe la noi nu a părut la fel de interesată de această bombă-media ca senatorul american Ron Johnson. Adică, dacă nu e ordin de prezentare a dezvăluirii de anvergură, cu plăcere, facem ciocul mic și joc de glezne ca și în ultimii doi ani. Vizionați cele două filmări sintetizate de Ionel Trandafir în continuare. Dar mai înainte să ne amuzăm cu un titlu venit de la publicația umoristică americană Babylon Bee, de după dezvăluirea Project Veritas: „Pfizer se bucură să anunțe că noul lor vaccin este 90% eficient împotriva unui nou virus creat de ei”...

„Project Veritas a devenit o sursă bine cunoscută de jurnalism de investigație atunci când vine vorba de cei care și-au pierdut încrederea în mass-media tradițională. Project Veritas s-a confruntat, de asemenea, cu multe campanii de defăimare din partea presei din aceleași motive.

Jordon Trishton Walker, directorul de cercetare și dezvoltare al Pfizer - compania condusă de Albert Bourla, recent surprins la Davos -, a expus unele dintre secretele Pfizer partenerului său, care, din păcate pentru el, era un jurnalist sub acoperire al Project Veritas.

De-a lungul a două întâlniri, Walker s-a lăudat aparent cu faptul că Pfizer a efectuat cercetări pentru a obține un câștig de funcții suplimentare în scopul de a crea vaccinuri înainte ca boala să evolueze în natură. El a spus că, din punct de vedere TEHNIC, nu este vorba de un câștig de funcții suplimentare, ci de ”evoluție dirijată”, dar a continuat să descrie manipularea virusului în vederea unui câștig de funcții suplimentare. El a recunoscut că acest lucru este excelent pentru afaceri, dar rău pentru poporul american. De asemenea, el a declarat că nu crede că virusul Covid a apărut în mod natural și că probabil a venit din laboratorul din Wuhan.

Pfizer a fost demascat pentru că a explorat "mutația" virusului COVID-19 pentru noi vaccinuri prin ”evoluție dirijată” (VIDEO 1 mai sus).

Ulterior, Jordon Trishton Walker, directorul de cercetare și dezvoltare al Pfizer, i-a agresat fizic joi, 26.01.2023 pe James O'Keefe și pe membrii echipei Project Veritas (VIDEO 2 mai jos).

James O'Keefe l-a confruntat pe Walker la un restaurant și i-a arătat înregistrările cu camera ascunsă despre planurile Pfizer de a efectua potențiale mutații asupra virusului Covid.

Jordan Trishton Walker, director la Pfizer, care a afirmat în fața camerei de filmat că Pfizer dorea să modifice virusul COVID-19 și să aibă vaccinul gata, pentru a genera o vacă de muls, un model de afaceri foarte impresionant, a fost confruntat de James O'Keefe de la Project Veritas în legătură cu declarațiile sale și a acționat într-o manieră nebună, războinică, atacând și agresând echipa Project Veritas.

"Ați dat-o în bară!" a strigat Walker înainte de a distruge iPad-ul care arăta înregistrările cu camera ascunsă ale Project Veritas despre virusul "mutant" Covid.

Episodul de joi survine după ce Project Veritas a publicat miercuri seară, 25.01.2023 o înregistrare video explozivă în care Jordon Trishton Walker, directorul Pfizer pentru cercetare și dezvoltare, operațiuni strategice, recunoaște că gigantul farmaceutic explorează posibilitatea de a efectua "mutații" asupra virusului Covid-19 prin "evoluție dirijată", astfel încât compania să poată continua să profite de pe urma vaccinurilor.

Deocamdată, această poveste este încadrată ca fiind o poveste despre Pfizer, Wuhan și despre cercetări privind manipularea virusului avand ca scop obținerea de funcții suplimentare. Pentru mine, însă, adevărata poveste care va rezulta din această expunere a Project Veritas este că mincinosul subit de la Pfizer care a căzut în borcanul cu miere a menționat "evoluția dirijată".”, conchide Ionel Trandafir.  VIDEO 2: