ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O nouă mirare la rubrica Dilemele Vaccinaților: Dalina Bădescu (istoric de artă, artist, evaluator) din Craiova a descoperit cu ocazia celei de-a treia injecții Covid că certificatul de vaccinare nu înseamnă ieșirea din pandemie și nu are valabilitate pe viață. Iar asta, în condițiile în care se plânge că a suferit niște reacții adverse intense, pe care îi este groază să le retrăiască peste 6 luni, când i se va cere să-și facă următoarea doză. Nu înțelegem nici de ce și-a făcut-o pe prima, având în vedere că era trecută prin boală și studii științifice au demonstratimunitatea naturală este mai robustă și de lungă durată decât cea indusă prin vaccinuri.

„Cum adică valabil până în luna a 6-a!?!?! Tocmai ce am făcut doza a treia de vaccin acum 4 zile, care mi-a dat niște reacții destul de nasoale (febra, frisoane, dureri musculare,insomnii), mai puternice decât la Covid-ul pe care l-am făcut acum un an și acum aflu ca peste 6 luni ma așteaptă din nou aceeași experiență nenorocită?

Încep în mod serios sa imi reconsider părerea despre vaccin, nu atât din pct de vedere medical, cât politic”, a scris Dalina Bădescu pe Facebook luni, 10 ianuarie, după ce s-ar fi vaccinat de Bobotează și ar fi bolit tot weekend-ul de la reacțiile adverse date de serul experimental Covid.

Câteva precizări: faptul că afli după doza a treia că „vaccinul” Covid nu are valabilitate nelimitată e de mirare, dat fiind că ai mai trecut prin două doze care n-au fost nici ele eterne. De asemenea, să te vaccinezi după ce ți-ai dobândit imunitatea naturală trecând prin boală e o alegere foarte proastă: pierzi și imunitatea aia robustă pe care o dobândesc vindecații și te alegi cu o presupusă imunitate de 6 luni, dar care nu face față noilor variante virale, motiv pentru care ți se va spune să te vaccinezi periodic, pentru a ține pasul cu evoluția virusului. Amară iluzie, de-a dreptul donquijotescă! Unele state masiv vaccinate și covârșitor lovite de Covid ca reacție adversă la vaccin vor să diminueze valabilitatea certificatului de injectare de la 6 la 4 luni sau chiar mai puțin, crezând că multiplicând eroarea care le-a adus în colaps vor obține rezultate mai bune. Astfel, cetățenii Italiei vor face în loc de două vaccinuri Covid pe an, trei vaccinuri, iar cei din Franța, patru vaccinuri pe an. Cum România importă „modelul” occidental, la vară e posibil să te trezești că doza a patra ți se propune pe mai puține luni decât doza a treia. Tu decizi dacă perseverezi sau te oprești.

Observația pe care o faci despre reconsiderarea părerii despre vaccin, dar nu din punct de vedere medical, ci politic, e adorabilă! Te temi ca nu cumva cineva dintre habotnicii „științei” să te denunțe ca antivaccinistă, prin urmare nu vrei să dai impresia că ai nega vaccinul, ci doar politica vaccinului. Mai gândește-te! Valabilitatea de cel mult 6 luni a vaccinului a fost anunțată inițial nu de Guvernul României, ci de șeful companiei Pfizer, încă din epoca în care românii își administrau doza a doua și credeau că se sfârșește pandemia cu asta. Serul experimental Covid, care nici măcar nu se încadrează la definiția clasică a vaccinului, nu este o dogmă a științei, ci mai degrabă o erezie a acesteia. Nu există așa-zisul „consens științific”, pentru că știința se bazează pe cercetare continuă și își schimbă punctele de vedere în urma experiențelor cu rezultate diferite. O parte dintre cercetători denunță vehement „soluția” vaccinului Covid și mai ales ideea de a administra vaccinuri în timpul unei pandemii aflate în desfășurare. N-o spune un activist „conspiraționist”, ci o spun somități medicale precum dr. Sucharit Bhakdi, dr. Michael Yeadon, dr. Robert Malone, dr. Luc Montagnier și alții.
 
Prin urmare, ai toată îndreptățirea să contești „vaccinul” Covid atât din punct de vedere politic, cât și din punct de vedere medical. El este un instrument fundamental greșit în „lupta contra pandemiei”, sper să înțelegi acest lucru, la fel cum ți-a picat fisa în momentul când ai întâmpinat reacții adverse. Doar că nu-ți poți permite la infinit să faci experiențe pe propriul corp (ai doar unul și nu-i de fier) de dragul de a ajunge la concluzii despre un produs experimental aflat în faza a 3-a de studiere până în 2023. deci pentru care nici producătorii lui nu pot da asigurări certe decât peste 3 ani din momentul în care a fost pus pe piață cu autorizație limitată. Ar fi de preferat să te informezi - nu din surse „oficiale”, ci din cel puțin 3 surse independente - și să tragi propriile concluzii ÎNAINTE de a face pași pe care mai apoi să-i regreți. Noi îți dorim sănătate și mai mult discernământ!