ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urmă cu o lună, pe 2 februarie, era descoperit în casă, pe canapea, într-o baltă de sânge, trupul fostului sportiv profesionist, hocheist la Națională, Valentin Gherebe, fondator al brandului Anonymous. Avea 43 de ani. Valentin a lăsat în urmă un copil, acum fără tată.

Televiziunile și publicațiile care își trag seva de la sistemul care le-a mituit cu milioane de euro în timpul plandemiei, au titrat, ca la ordin, după un Modus Operandi sesizat și în alte cazuri similare, că victima ar fi putut fi „otrăvită”  sau ar fi decedat din „moarte naturală” (!) (Realitatea TV) sau că ar fi murit „din cauza drogurilor” (Gândul). Probabil tovarășii verifică în baza de date dacă victima este vaccinată și scot imediat scenariile din recuzita mușamalizării.

Mama acestuia, Doina Murgociu, acuză vaccinul. A treia doză. „Te-au luat de lângă mine băiatul meu neomarxiștii care ne conduc și ne îndeamnă spre moarte cu vaccinul lor. Mama te-a rugat să nu te vaccinezi facând a treia doză. Te voi iubi veșnic copilul meu bun și frumos.", a scris aceasta.

„A ascultat de campania mincinoasă cu „SIGUR și EFICIENT” (video mai sus - n.n.). Iată cât de „SIGUR” și „EFICIENT” a fost vaccinul Pfizer, în trei doze.”, mai spunea mama îndurerat.

De asemenea, ea acuză că nici la o lună de la tragicul eveniment, Institutul Medico-Legal și Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă nu i-au oferit nici o dată despre cauza decesului. „Nu au avut interes pentru caz!”, spune mama.

Certificatul de Deces menționează în dreptul rubricii morții: „CAUZĂ NEPRECIZATĂ”. Document:

Fotografile pe care le publicăm aici, în exclusivitate, atestă că fostul sportiv profesionist nu a murit nici „otrăvit” și nici „drogat”. Din fotografii rezultă în mod indubitabil că bărbatului în floarea vârstei i-a explodat sângele în cap și apoi s-a reversat pe canapeaua pe care și-a găsit sfârșitul pământesc.

„Un medic mi-a transmis așa, după ce a văzut fotografiile” - ne spune mama: „Posibilă cauză a morții - hemoragie cerebrală, probabil hipertensivă sau un anevrism cerebral rupt - poate fi și un AVC ischemic legat de vaccinul covid sau infarct miocardic din cauza vaccinului covid, ambele prin tromboză. INML-ul e în tăcere.”

„Nu a fost otrăvit și nici nu se droga! Seara am vorbit, ultima oară, pe video, și era foarte-foarte bine și vesel. Era bucuros că făcuse mai multe cumparaturi frumoase pentru copilul lui care urma să vină dimineața de la mama lui. Iar dimineața... era mort.”, evocă Doina Murgociu.

Acum am vrea să vină tovarășul Valeriu Gheorghiță, fugit ca un șobolan când se scufundă corabia vaccinării sub pulpanele SRI, și să-i spună direct doamnei Doina Murgociu cum e cu „SIGUR și EFICIENT”. Tovarăș apevist care și după moartea inginerului Ioan Barbu din Tg. Jiu, anul trecut, pe 1 martie, în urma vaccinării cu AstraZeneca, interzis la ora aceea în aproape 10 țări europene, recomanda cu înfocare continuarea vaccinării cu serul ucigaș.

Iată cum stă treaba cu eficiența vaccinului: Profesorul japonez Dr. MASAHIKO OKADA și Asociația Canadian Covid Care Alliance au demonstrat că acesta este eficient de 0,84%.

Cât despre siguranță, British Medical Association a devoalat la începutul lui noiembrie 2021 că Pfizer a modificat datele din rezultatele clinice.

Chiar ieri, după cum a publicat ActiveNews, BOMBA PFIZER A EXPLODAT. Procesul intentat de sursa din interior: Au fost făcute publice 400 de pagini de probe care susțin acuzația de falsificare a datelor în timpul studiilor clinice pentru vaccinul COVID. Pfizer a ascuns deliberat informații esențiale

În decembrie 2021 am publicat documente ale PFIZER uimitoare care arătau că s-a știut că vaccinul a provocat peste 1200 de morți în primele 90 de zile respectiv 1 OM DIN 35 A MURIT ÎN URMA VACCINULUI PFIZER.

Și asta o știa și Bourla.

Și asta o știa și Gheorghiță de la sculăria Pfizer și Big Pharma. Pentru că o vedea în statistici. Pentru că toate aceste morți mușamalizate sunt, și ele, înregistrate.

„Pe 21 februarie a fost ziua ta de naștere, dar timpul te-a ținut pe loc încatușat în durerea și suferința ce ți-au curmat viața înainte de a împlini 44 de ani, dragul și adoratul meu băiat. Îți scriu cu mâinile tremurânde și lacrimi ce-mi acoperă chipul de când ai plecat, sper, într-o lume mai bună decât cea în care ai trăit. Cea mai mare bucurie era minunea ce ai primit-o în dar de la viată și Dumnezeu, baiețelul tău Sasha. Numai alături de el zâmbeai și erai fericit. Azi nu mai putem decât sa ne rugam pentru tine cu inima frântă de durere, la îngeri, să te ocrotească cu lumina stelelor, iar noi să-ți acoperim locul veșnic cu șiroaie de lacrimi și multitudine de flori. Te voi iubi mereu băiatul meu! Ai plecat mult prea devreme!”, a scris îndurerată, mama acestuia. Pe 2 februarie publica, de asemenea, imaginea alăturată.

Citiți și Autoritățile au vrut să-l sinucidă pe ziaristul Marius Huțanu din Pitești, vaccinat cu trei doze, la fel ca pe tânărul decedat după vaccin Bogdan Daniel Berki, din Hunedoara. O PISICĂ și un CĂȚEL nu le-au lăsat. CINE dă ordine pentru falsificarea morților de VACCIN din România?