ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Articol apărut pe 27 octombrie 2021 și republicat azi în seria Remember Plandemia.

Cu 60 de voturi împotrivă, proiectul de lege nr L454/2021 privind „certificatul verde” pentru a merge la muncă numai vaccinat a fost RESPINS de Senat, fiind, de altfel, și anti-constituțional. AUR și PSD au votat contra. 

ACTUALIZARE: La scurt timp după anunțul venit de la Senat, am primit pe adresa redacției (foto) o informație că Joi, 28 octombrie, începând cu orele 20.00, lumea va ieși în Piața Universității pentru a protesta împotriva oricărei tentative de instaurare fățișă a dictaturii medicale și a susține respingerea proiectului de lege abuziv și la Camera Deputaților, forul decizional.

„Legea 454/2021 la Senat, vot final: 67 pentru la 60 contra. 

Le trebuiau 69 voturi. 
Legea nu a fost votata de Senat. 
Sa nu mai aud vreun cetatean ca nu se poate face nimic. 
V-ati convins ca se poate???
Exprimati-va opiniile: cereti-le deputatilor ce vreti!
Felicitari tuturor celor care s-au implicat sa transmita ce vor ei catre senatori. 
Este rezultatul muncii tuturor!”, a transmis avocatul Elena Radu.

Proiectul de lege, așa cum va merge mai departe la Camera Deputaților, este disponibil AICI.

„În sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou proiectul dezastruoasei și anticonstituționalei legi a Covidului a căzut la Senat.”, ne conectează la realitatea harică profesorul Miron Scorobete:
 
„Nu știu dacă știați: Sfântul Dimitrie Basarabov este cel care apără de epidemii. În toate marile molime, precum în ciuma lui Caragea când a murit jumătate din populația Bucureștiului, Sfântul a fost scos din Catedrală și purtat pe străzile cetății greu lovite.
De data asta se vede că a trecut prin Senatul României și l-a vaccinat pe Covid.”, conchide profesorul, cu umor.