ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul OMS, Tedros Ghebreyesus, a declanșat o furtună la începutul acestei săptămâni, când a spus, din greșeală, că vaccinurile de rapel Covid-19 sunt folosite pentru a "ucide copii", relatează Gateway Pundit.

În timpul unei conferințe de presă de luni, la Geneva, Ghebreyesus a avut o scăpare freudiană involuntară în timp ce vorbea despre amenințarea variantei omicron și promova vaccinurile experimentale.

Când a vorbit despre realizarea "echității" vaccinurilor în țările subdezvoltate și a subliniat necesitatea de a se concentra pe administrarea rapelului mai întâi la persoanele în vârstă și cele mai vulnerabile, Ghebreyesus a spus din greșeală partea tăcută cu voce tare. 

„Trebuie să punem întotdeauna problema echității în acest factor. Pentru că, dacă nu încercăm să îi vaccinăm pe cei nevaccinați, în special pe cei pe care îi ratăm din cauza problemelor de echitate, s-ar putea să nu obținem rezultatul dorit. Nu este vorba doar de probleme de rapel. De exemplu, unele țări fac rapeluri foarte agresiv, în timp ce spitalele lor sunt pline de oameni care nu sunt vaccinați...

...Așadar, dacă va fi folosit [vaccinul Covid-19 și rapelul], ar fi mai bine să se concentreze asupra acelor grupuri cu boli grave și decese, decât, așa cum vedem că unele țări folosesc rapelurile pentru a ucide copii - acest lucru nu este corect."
 
VIDEO:
  

Jurnalista Cora Muntean l-a avut și ea în vizor săptămâna aceasta pe fostul gherilist marxist-leninist, în editorialul ei publicat și de ActiveNews: Șarlatanul Ghebreyesus, comentariu însoțit de mini-documentar video despre adevărata față a șefului OMS ajuns marioneta lui Bill Gates.