ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un lider al opoziției germane a ținut joi un discurs fulminant împotriva introducerii obligativității vaccinurilor COVID, arată LifeSiteNews.

Președinta partidului Alternativă pentru Germania (AfD), Alice Weidel, s-a adresat parlamentului german înaintea unui vot decisiv privind introducerea obligativității vaccinurilor pentru persoanele cu vârsta peste 60 de ani, calificând măsura drept totalitară și amintind că „vaccinurile” COVID cu ARNm sunt neconvenționale.
 
Weidel a ținut discursul joi dimineață, înainte de votul pentru proiectul de lege pe tema obligativității vaccinării, care nu a trecut. Dacă ar fi trecut, acesta i-ar fi obligat pe cetățenii germani începând cu vârsta de 60 de ani să fie „vaccinați complet" împotriva COVID-19 până în data de 15 octombrie.  
 
Parlamentarul german a descris drepturile la viață și la integritate corporală ca fiind drepturi fundamentale și a explicat că „atunci când un guvern încearcă să adapteze aceste drepturi supreme la propria sa voință, nu mai avem nevoie de un Birou Federal pentru Apărarea Constituției care să spună că acest guvern acționează într-o manieră anticonstituțională”
 
„Obligativitatea vaccinării nu este doar profund anticonstituțională, ci și o prezumție totalitară și o degradare a persoanei”, a afirmat ea.
 
Weidel a rezumat într-o frază punctul de vedere al celor care sunt în favoarea vaccinării obligatorii, spunând că argumentul lor echivalează cu a spune: „Pentru că presupun că mă pui în pericol cu corpul tău, ți-ai pierdut dreptul de a lua decizii libere cu privire la el”. 

„Un mod înspăimântător de a vedea lucrurile”, a spus ea.
 
„Când încetează corpul unui om să mai reprezinte un pericol? După a treia, a patra sau a cincea doză de vaccin?”, a întrebat ea retoric.   
 
„Cine decide acest lucru? Și cine îi dă statului dreptul de a ne impune pretinsa noastră fericire? Pentru că noi, parlamentarii, suntem mai deștepți decât ceilalți?”. 
 
Președintele partidului AfD a subliniat apoi că angajații din sistemul de sănătate și medicii, „adică cei care dețin cele mai multe cunoștințe [pe acest subiect]”, au demisionat în massă de când li s-a impus obligativitatea vaccinării.  

„[Dar, aici,] nu este vorba de cunoștințe, ci de dorința de a avea o putere nelimitată de a dispune [de oameni]”, a conchis Weidel.