ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A murit Alexandra Șinc, „un procuror care a știut să rămână om”,  la doar 49 de ani. Avocata urma să împlinească 50 de ani pe 9 mai.
 
MAREȘ & MAREȘ anunță cu adâncă tristețe încetarea din viață a colegei Alexandra Șinc, consultant științific în cadrul MAREȘ & MAREȘ. A fost un profesionist desăvârșit, plină de entuziasm și bunăvoință. Alexandra a fost o prietenă de nădejde și un om minunat!

Dumnezeu să o odihnească!

* * *

Alexandra Șinc a fost un profesionist de referință și un om de mare caracter. Forța gândirii și sufletul cald au ținut-o în lumină. Ne-am bucurat de prietenia ei și ne înnegurează trecerea ei la cele veșnice.

Dumnezeu să o odihnească!

Echipa JURIDICE.ro

* * *

Consiliul Superior al Magistraturii își exprimă profundul regret pentru încetarea din viață a doamnei Alexandra Șinc, fost procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Dumnezeu s-o odihnească!

***

Cu adâncă durere, Înalta Curte de Casație și Justiție anunță trecerea în neființă a fostei noastre colege, doamna procuror Alexandra Șinc.

Judecătorii și magistrații-asistenți ai Înaltei Curți de Casație și Justiție, care i-au cunoscut personalitatea, profesionalismul și înalta ținută morală, îi aduc un ultim omagiu și este alături de familia îndurerată.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

***