ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sfârșitul săptămânii trecute a constituit un moment trist și șocant pentru echipa de bancheri de la Banca Transilvania, a transmis ieri, luni, 9 mai 2022, Banking News. Mihaela Nădășan, un pilon reprezentativ al top managementului bancii din Cluj-Napoca, a încetat din viață la vârsta de numai 50 de ani, în urma unui accident vascular.

„Cu mare tristete, anunțăm că Mihaela Nădășan, Director General Adjunct Instituții și Piețe Financiare în cadrul Băncii Transilvania, nu mai este printre noi. Ne vom aminti de ea așa cum era, surâzătoare, caldă și profesionistă”, au anunțat public oamenii de la Banca Transilvania, într-un Comunicat transmis vineri, 6 mai 2022.

Banking News mai informează că Mihaela Nădășan a fost parte a echipei BT timp de 24 de ani. A început ca ofițer decontări, după care a fost coordonator al Departamentului Instituții Financiare, iar apoi Director Executiv. Din 2018 a fost parte din top managementul băncii, ca Director General Adjunct, având ca responsabilități activitatea de Trezorerie, gestionarea relațiilor cu investitorii, coordonarea subsidiarelor Grupului Financiar Banca Transilvania și activităților în domeniul Instituții și Piețe financiare.

Pe parcursul anilor a fost implicată în toate proiectele de construire a Grupului BT, având un rol de bază în înființarea și vânzarea de subsidiare, dar și intrarea băncii în diferite arii financiare – leasing, asigurări, pensii. Din 2012, a coordonat activitatea de achiziții și fuziuni a Grupului BT. De asemenea, a făcut parte din mai multe consilii de administrație ale companiilor băncii, mai informează sursa citată.

Din fotografiile de pe contul ei de Facebook rezultă că avea doi copii.

Dumnezeu să o odihnească în pace!