ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump, miliardarul excentric care are șanse mari să candideze la președenția SUA din partea republicanilor a oferit o declarație șocantă, conform celor de la ABC News. Acesta a declarat că lumea ar fi un loc mai bun dacă dictatori precum Saddam Hussein şi Muammar Gaddafi s-ar afla încă la putere.

Trump își sprijină afirmațiile prin faptul că Irakul şi Libia ar fi fost mult mai stabile dacă dictatorii nu ar fi fost înlăturaţi de la conducere.

”Ar fi mai bine cu Saddam Hussein şi Gaddafi la putere? 100%! Categoric. Şi ce se întâmplă cu abuzurile în ceea ce priveşte drepturile omului? Şi ai impresia că astea nu se întâmplă oricum în aceste momente? E mai rău acum ca oricând. Oamenilor li se taie capetele, sunt înecaţi, situaţia e mult mai rea decât în regimurile lui Saddam Hussein sau Gaddafi”, a declarat Donald Trump.

Miliardarul a trimis și câteva săgeți înspre Hillary Clinton şi Barack Obama pe care îi acuză pentru situația dezastruoasă din Orientul Mijlociu.

”Uitaţi-vă ce s-a întâmplat. Libia este o catastrofă. Luaţi ambasadorii noştri ca exemplu. Libia este un dezastru. Irakul este de asemenea un dezastru. Siria, un dezastru. De fapt, întregul Orient Mijlociu. Şi totul a explodat practic în jurul lui Hillary Clinton şi a lui Obama. Pur şi simplu a explodat”,  a mai spus Trump.