ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump rămâne interzis pe Social(ist) Media, ca Twitter și celelalte, deși tocmai a fost achitat în Senat pentru ce fusese acuzat, ne semnalează jurnalistul Marius Mina de la New York.

În USA Today, unul dintre șefii Twitter spune că Donald Trump rămâne interzis, chiar dacă va redeveni președinte în 2024, pentru că nu există procedură de refacere a unui cont odată ce a fost șters. Normal. Ce nu e clar? Este de așteptat ca și celelalte rețele de pe care a fost blocat în mod totalitarist, ca Facebook și YouTube, să-și mențină deciziile.

Același observator atent și caustic al presei și politicii din SUA, ne oferă și 8 minute de dialog al avocatului președintelui în procesul-mascaradă din Senat, Michael van der Veen, care explică cum democrații pur și simplu au falsificat în mod ordinar „probe” pentru a-l face pe Trump să pară incitator la violențele regizate de la Capitoliu. Astfel, democrații au modificat data unei postări a președintelui SUA cu un an, din 2020 în 2021, și au introdus și o atenționare inexistentă a rețelei Twitter, pentru pretins conținut incitator.

„Ce s-a întâmplat la Capitoliu pe 6 ianuarie a fost orbil. Dar ce s-a întâmplat acum nu a fost departe.”, spune avocatul, care desființează procesul din Senat și fake-media din America în intervenția sa de la CBSN. Urmăriți-l mai jos: