ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trump s-a ținut de cuvânt: A lansat propriul site! 45office.com este noua platformă unde susținătorii fostului președinte vor fi informați direct de la sursă. Pe prima pagină apare o poză în care al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii o însoțește pe soția sa, Melania, la un dans. 

Site-ul are patru secțiuni ușor accesibile. Este vorba despre butonul Home(Acasă), About(Despre), Contact și Press(Presă).

Descrierea site-ului apare în felul următor, la secțiunea About:

"Donald J. Trump a lansat cea mai extraordinară mișcare politică din istorie, detronând dinastiile politice, învingând hotărârile de la Washington și devenind primul străin adevărat ales ca președinte al Statelor Unite. Campania sa inspiratoare, inovatoare, a dovedit că sondajele, experții, prognosticatorii și mass-media corporativă au greșit în mod spectaculos. El a mobilizat alegătorii cu mitinguri masive, a atins inimile și mințile Americii cu viziunea sa de întinerire națională și a depășit practic orice structură de putere înrădăcinată - politică și financiară - și a obținut o victorie decisivă, câștigând state pe care niciun candidat republican la președinție nu le câștigase în ultimele decenii".

"Bărbații și femeile uitate ale Americii nu au mai fost uitate, pentru că am avut în sfârșit un președinte care a pus America pe primul loc.
Prin politicile sale pro-americane privind comerțul, impozitele, energia, reglementarea, imigrația și asistența medicală, președintele Trump a inaugurat o perioadă de creștere economică fără precedent, crearea de locuri de muncă, creșterea salariilor și venituri în creștere. Venitul mediu al gospodăriei a atins cel mai înalt nivel înregistrat vreodată. Venitul familiei din clasa mijlocie a crescut de peste cinci ori față de administrația anterioară. Șomajul a atins cel mai scăzut nivel din ultima jumătate de secol. Șomajul afro-american, hispano-american și asiatico-american a atins cele mai scăzute niveluri înregistrate vreodată. Și au fost angajați mai mulți americani decât oricând".

"Președintele Trump a dezlănțuit cu îndrăzneală energia americană, iar națiunea noastră a devenit în curând primul producător mondial de petrol și gaze naționale din lume. Noua Independență Energetică a Americii nu numai că a însemnat prețuri energetice scăzute din punct de vedere istoric, ci și a consolidat securitatea noastră economică și națională. În centrul acestei viziuni energetice pro-americane se afla un angajament robust pentru conservarea mediului, producerea de energie regenerabilă, prioritizarea curățării siturilor majore de poluare și investiții de miliarde în infrastructura de apă curată. Sub președintele Trump, America a condus lumea în reducerea emisiilor de carbon. Ca administrator al resurselor noastre naturale, președintele Trump a semnat Great Outdoors Act, cea mai importantă investiție în parcurile noastre naționale de la președinția lui Theodore Roosevelt și s-a alăturat inițiativei One Trillion Trees Initiative pentru a proteja și restaura o mie de miliarde de copaci până în 2030".

"În calitate de președinte, el a fost un campion neclintit pentru eroii națiunii noastre în uniformă. El a stat mereu mândru alături de ofițerii de poliție extraordinari și curajoși ai națiunii noastre, șerifii și profesioniștii în aplicarea legii. A luptat neîncetat pentru membrii serviciului militar al națiunii noastre și a investit miliarde de dolari în Forțele Armate Americane pentru a se asigura că luptătorii noștri au instrumentele, sprijinul și resursele de care au nevoie. El a reformat în mod fundamental Departamentul Afacerilor Veteranilor, punând capăt epocii trecute de scandal și asigurându-se că veteranilor prețioși ai națiunii noastre li s-a acordat tratamentul și îngrijirea pe care au câștigat-o și pe care o merită".

Tot în secțiunea Despre, comunicatul arată rolul important pe care l-a avut Trump pentru întreaga omenire de la declanșarea pandemiei de coronavirus :

"Când a venit virusul din China, afectând fiecare națiune de pe glob, președintele Trump a acționat devreme și decisiv pentru a interzice călătoriile din China și Europa, ceea ce a salvat nenumărate vieți. El a lansat cea mai mare mobilizare industrială națională de după cel de-al doilea război mondial, reumplând stocurile noastre epuizate de provizii medicale, aducând lanțurile noastre critice de aprovizionare înapoi acasă, pionierând tratamente medicale care salvează vieți în timp record, folosind Legea privind producția de apărare, producând în masă și distribuind în masă măști , halate, mănuși și alte echipamente de protecție și obținerea de noi terapii inovatoare pentru spitale, medici și pacienți. Președintele Trump, de la zero, a construit cel mai robust sistem de testare din lume și, la îndrumarea sa, spitale temporare și paturi medicale noi au fost construite de la zero pentru a preveni spitalele de supraaglomerare. Au fost luate măsuri rapide pentru a obține provizii esențiale pentru casele de bătrâni, pentru a proteja pe cei mai vulnerabili dintre noi".

"Trump nu s-a clătinat niciodată în apărarea valorilor noastre, a familiilor noastre, a tradițiilor noastre și a libertății", încheie descrierea site-ului.