ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă v-ați întrebat vreodată de ce „știrile” de la televizor sunt întrerupte în mod constant de reclame la cele mai noi medicamente lansate de Big Pharma, nu trebuie să căutați mai departe de Blackrock și Vanguard, două dintre cele mai mari companii de management al activelor din lume, care se întâmplă, pur și simplu, să dețină atât industria farmaceutică, cât și mass-media.

BlackRock și Vanguard sunt în prezent principalii acționari ai Time Warner, Comcast, Disney și News Corp. Aceste patru conglomerate media dețin și controlează mai mult de 90% din peisajul mediatic al Statelor Unite, ceea ce explică de ce reportajele lor colective despre evenimentele mondiale se concentrează toate în jurul aceleiași propagande. Deși majoritatea oamenilor nu au auzit niciodată de ele, BlackRock și Vanguard sunt, de asemenea, deținătorii tăcuți ai monopolului asupra multor alte fațete ale economiei. Se spune că dețin titluri de proprietate în aproximativ 1.600 de firme americane care, în 2015, înregistrau venituri cumulate de 9,1 trilioane de dolari. Dacă adăugăm și State Street, BlackRock și Vanguard dețin, de asemenea, o participație în aproape 90% din toate firmele din S&P 500 (Conform Wikipedia, S&P 500 este un indice bursier care conține 500 de companii publice mari, majoritatea americane. Indicele este realizat de compania Standard & Poor's, divizie a McGraw-Hill. - n.n.). Vanguard este, de asemenea, cel mai mare acționar la BlackRock - Vanguard, având legături directe cu multe dintre cele mai vechi și mai bogate familii din lume.

Dacă numele BlackRock începe să vă sune familiar în ultima vreme, este pentru că această entitate acaparează, de asemenea, proprietăți imobiliare, de obicei la prețuri mult peste prețul cerut. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care prețurile imobiliarelor sunt mai ridicate decât oricând. „Asta se cheamă redistribuire a bogăției, și nu bogăția oamenilor bogați este cea care se redistribuie”, a scris pe Twitter contul @APhilosophae. „Este vorba de clasa de mijloc americană obișnuită, o bogăție a sării pământului care ajunge în mâinile celor mai puternice entități și persoane din lume. Mecanismul financiar tradițional dispare pentru totdeauna.” Acest lucru înseamnă că BlackRock și Vanguard dețin împreună cam tot ceea ce este de deținut, ceea ce explică de ce totul se îndreaptă acum într-o singură direcție generală, direct spre o Mare Resetare.

Indiferent de industrie sau de sector, BlackRock și Vanguard dețin mai mult ca sigur o participație și controlează activitatea. „Acțiunile celor mai mari corporații din lume sunt deținute de aceiași investitori instituționali. Toți se dețin reciproc”, explică o sursă. „Acest lucru înseamnă că mărcile „concurente”, cum ar fi Coca-Cola și Pepsi, nu sunt, de fapt, deloc concurente, deoarece acțiunile lor sunt deținute de exact aceleași companii de investiții, fonduri de investiții, companii de asigurări, bănci și, în unele cazuri, guverne.”

Până în 2028, BlackRock și Vanguard vor deține „aproape totul”

Cum rămâne cu societățile de investiții mai mici, vă veți întreba? Și acestea sunt deținute de companii de investiții mai mari, precum BlackRock și Vanguard, care se află în vârful piramidei financiare. „Puterea acestor două companii depășește orice imaginație”, continuă să explice sursa mai sus menționată. „Nu numai că ele dețin o mare parte din acțiunile aproape tuturor companiilor mari, dar și acțiunile investitorilor în acele companii. Acest lucru le conferă un monopol complet”. „Un raport al Bloomberg afirmă că, în 2028, aceste două companii vor avea împreună investiții în valoare de 20 de trilioane de dolari. Ceea ce înseamnă că vor deține aproape totul.” Următorul videoclip prezintă mai multe informații:

 
În realitate, BlackRock și Vanguard sunt aceeași Mărie cu altă pălărie, având în vedere că cea de-a doua este cel mai mare acționar al celei dintâi. Printre numele de familie legate de cele două se numără Rothschild, Bush, familia regală britanică, familia Du Pont, Vanderbilt și Rockefeller. Toate aceste familii fac de secole presiuni pentru o Nouă Ordine Mondială și s-ar părea că sunt pe punctul de a-și atinge scopul prin distrugerea sistemelor financiare mondiale, prin acapararea tuturor bunurilor imobiliare și, în cele din urmă, prin abolirea totală a proprietății private. În curând, totul va fi deținut de această mână de familii bogate prin intermediul mecanismelor lor de terorism financiar, incluzând fonduri precum BlackRock și Vanguard, care absorb rapid toate resursele lumii.

Big Pharma este o altă componentă uriașă a acestui proces, deoarece industria continuă să producă medicamente și vaccinuri care îndobitocesc masele și le fac tot mai supuse acestei mari acaparări. Potrivit Simply Wall Street, în februarie 2020, BlackRock și Vanguard erau cei mai mari doi acționari ai gigantului farmaceutic britanic GlaxoSmithKline (GSK). Pfizer, creatorul unuia dintre cele două „vaccinuri” pe bază de ARNm împotriva noului coronavirus, este, de asemenea, deținut în mare parte de BlackRock și Vanguard. După cum am văzut pe parcursul anului trecut, „pandemia” virusului chinezesc a fost vehiculul necesar pentru a da lovitura de grație economiei mondiale. Multe întreprinderi mici au fost forțate să se închidă pentru totdeauna, în timp ce marile corporații deținute de BlackRock și Vanguard au prosperat mai mult ca niciodată. Acest lucru nu a fost un accident, totul fiind prevăzut în agenda plandemică, pusă la cale cu mult timp în urmă ca instrument prin care să fie furate restul resurselor mondiale și să fie transferate sub controlul „elitei”.

Pentru a menține totul pe linia stabilită, mass-media, care este, de asemenea, deținută de BlackRock și Vanguard, s-a conformat, împiedicându-i, astfel, pe oamenii obișnuiți să își dea seama ce se întâmplă, de fapt, până când a fost deja prea târziu. Suntem aproape în acel punct acum, în timp ce sistemul financiar american se clatină pe marginea prăpastiei, ceea ce nu este un accident, totul fiind plănuit pentru un astfel de moment. „Un lucru important este faptul că BlackRock colaborează, de asemenea, îndeaproape cu băncile centrale din întreaga lume, inclusiv cu Rezerva Federală a SUA, care este o entitate privată, nu una federală”, avertizează Dr. Joseph Mercola. „Împrumută bani băncii centrale, acționează în calitate de consilier al acesteia și dezvoltă software-ul băncii centrale.”