ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Spre informarea medicilor de bună-credință din țară, dar și a Doctorilor în Științe Medicale din Pediatria românească!

Privind apropiata reuniune a FDA, Summit-ul mondial pediatric Covid - de la Summitul Global Covid unde 17.000 de medici au denunțat politica sanitară - precizează două aspecte importante:

„1. Suntem pediatrii, specialiști în Pediatrie și medici care tratăm copiii în cabinetele de consultații respectând jurământul "prima dată să nu faci rău". Afirmăm că niciodată nu a fost o situație de urgență pentru sugari, copii sau adolescenți privind Covid-19, pentru că imunitatea lor naturală este puternică, iar riscul de forme grave, ori deces, este minim. În plus, cea mai mare parte a copiilor au dezvoltat deja o imunitate naturală împotriva Sars-Cov-2.

2. Observăm că politicile de sănătate publică Covid-19, inutile și ineficace, au avut consecințe deosebit de dezastruoase pentru copii și adolescenți. Suntem alarmați de schimbările recente în etapele de dezvoltare ale copiilor, care indică, probabil, consecințele. Masca nu și-a dovedit niciodată eficiența în stoparea transmiterii Sars-Cov-2, dar s-a dovedit nocivă pentru dezvoltarea socială și mentală a copiilor și adolescenților.”

Prelegeri din conferință AICI: https://forum.demed.com/COVID/posts

Vedeți și https://globalcovidsummit.org/news/declaration-iv-restore-scientific-integrity

Dezvăluiri despre CEA MAI MARE ESCROCHERIE din istoria lumii:

 

Un document FDA admite că testul PCR „Covid” a fost dezvoltat fără mostre izolate pentru calibrarea testului, admițând efectiv că testează altceva.

Un document recent lansat de Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) admite în mod deschis că infamul test PCR pentru coronavirusul Wuhan (Covid-19) a fost dezvoltat nu cu mostre reale, ci mai degrabă cu ceea ce pare a fi material genetic de la o răceală comună. virus. În documentul FDA, se precizează clar că materialul genetic obișnuit al gripei sezoniere a fost folosit ca marker de testare în kiturile de testare PCR, deoarece autoritățile știau că mulți oameni vor testa „pozitiv” pentru aceasta, permițându-le astfel să utilizeze aceste rezultate pentru a crea narațiunea „Covid”. Este oarecum o lectură lungă, dar aruncați o privire și vedeți înșelăciunea la vedere. Nu există niciun test legitim care să identifice cu exactitate prezența SARS-CoV-2.

Din document: „Din moment ce nu erau disponibile izolate virale cuantificate ale 2019-nCoV pentru utilizare CDC la momentul în care a fost dezvoltat testul și a efectuat acest studiu, testele concepute pentru detectarea ARN-ului 2019-nCoV au fost testate cu stocuri caracterizate de in vitro. a transcris ARN de lungime completă (genă N; acces GenBank: MN908947.2) de titru cunoscut (copii ARN/µL) adăugat într-un diluant constând dintr-o suspensie de celule umane A549 și mediu de transport viral (VTM) pentru a imita specimenul clinic.” O altă revelație din document este admiterea de către FDA că rezultatele testelor sunt „puse” împreună pentru a produce numere care sunt inexacte. FDA produce literalmente date pentru a susține o narațiune falsă. Ne aflăm acum la o răscruce în întreaga lume.

Este timpul să decidem dacă vom permite ca acest tip de fascism medical să persiste și să aibă un impact asupra viitorului copiilor noștri. Sau dacă în sfârșit vom spune nu politicii guvernamentale tiranice.

Puteți DESCARCA DOCUMENTUL AICI: 

https://www.fda.gov/media/134922/download