ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Summitul Internațional Covid de la Parlamentul României din 18-19 noiembrie 2023 devine și o modalitate de a aduce un omagiu tuturor victimelor injectărilor mascat forțate din țară.
 
Fie că au suferit afectări grave ale sănătății, fie că au plătit cu viața urmând indicațiile oficiale, au dreptul și se impune cunoașterea lor de către toți românii. Intenționăm să realizăm un fotomontaj cu cât mai multe persoane (copii și adulți) afectați de produsele "sigure și eficiente", pentru că și autoritățile sunt interesate de cunoașterea efectelor negative ale acțiunilor pe care le-au coordonat.
 
În acest scop rog pe toți cei care au suferit consecințe grave, pe aparținătorii celor decedați, să-mi trimită fotografiile celor în cauză cu notarea numelui, sau inițialele, vârsta și consecințele injectării. Aștept veștile pe messenger. Mulțumesc anticipat, Doamne ajută!", scrie Doctorul Damian Baciu pe contul său de Facebook.

O mamă îndurerată trimite primul mesaj:

"Buna ziua, dle doctor. În urma postării dvs, vă trimit informații despre băiatul meu: Ifrim Sergiu,16 ani și 7 luni, copil sănătos tun, sportiv, avea o alimentație echilibrată și sănătoasă.
 
Fiind un copil altruist, la îndemnul așa zișilor doctori și experți, a dorit să se vaccineze, pt. a proteja persoanele din jurul lui și își dorea să se angajeze pe perioada de vacanță, pentru a-și realiza un vis. Nu era acceptat la angajare, dacă nu avea vaccinul pt. covid!

Pe certificatul de deces, bineînțeles că scrie stop cardio respirator, sepsis candida krusei și în ultimul punct: leucemie mixtă acută.

Leucemie, care a apărut brusc, după vaccin! Din primul moment, mi-am dat seama că ceva nu este în regulă, dar toți doctorii, mi-au spus că: ”sunt reacții normale la vaccin”.

Îmi doresc, ca cei care ne-au manipulat și mințit, cândva, să plătească pentru ceea ce au făcut.

 

(Sergiu Ifrim 04.11.2004- 22.06.2021)

Dacă acești oameni manipulatori, unii chiar și în domeniul cultural, care s-au vândut pentru bani, ar fi avut un gram din empatia, altruismul și bunătatea copilului meu, NU s-ar fi ajuns aici.

De multe ori am vrut să vin la dvs, la cabinet, dar nu am avut curajul necesar. Încă nu sunt bine emoțional.

Mulțumesc din sufletul, dle dr.!

PS: Am un mare regret, că nu v-am văzut postările, înainte de 18 mai 2021, că sigur, reușeam să îl conving pe Sergiu, să nu facă nenorocirea de vaccin.”
 
Puteți trimite astfel de mărturii și la contact@activenews.ro