ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Serurile anti-COVID suprimă anticorpii naturali de care copiii au nevoie pentru a lupta împotriva unui întreg număr de alte boli 

Vaccinarea copiilor împotriva SARS-CoV-2 le distruge capacitatea de a steriliza acest virus precum și alte virusuri care în mod normal sunt inofensive pentru copii,” a declarat Dr. Geert Vanden Bossche, fost cercetător senior pentru Fundația Bill și Melinda Gates, fost colaborator al unor companii farmaceutice ca GlaxoSmithKline și Novartis, revenit la norlamilitate, într-un interviu recent cu Medici pentru Viață din Filipine publicat pe situl Voice for Science and Solidarity.

Distrugerea sistemului imunitar va duce, spune Vanden Bossche, la o creștere a numărului de boli la copii și implicit la noi crize de sănătate publică. „Din cauza suprimării continue a anticorpilor naturali de către anticorpii vaccinali, copiii nu mai pot fi protejați în mod natural împotriva infecțiilor copilăriei care de obicei nu duc la îmbolnăvire. Acești anticorpi înnăscuți, care recunosc SARS-CoV-2, sunt aceiași anticorpi înnăscuți care recunosc gripa și multe alte coronavirusuri,” a precizat vaccinologul, virusuri care de cele mai multe ori nu duc la îmbolnăvirea gravă a copiilor.

„Anticorpii înnăscuți sunt suprimați de către anticorpii vaccinali, ceea ce înseamnă că o serie de infecții ale copilăriei se vor transforma în boli,” a avertizat Vanden Bossche.

 

El a adăugat că suprimarea anticorpilor înnăscuți ar putea duce la dereglarea sistemului imunitar și la boli autoimune.

 

„Anticorpii înnăscuți au un rol de apărare împotriva autoimunității, ei prevenind recunoașterea propriilor lor componente de către sistemul imunitar. Dacă suprimi anticorpii înnăscuți, această funcție de protecție nu mai există. Prin urmare, sunt sigur - și, într-o oarecare măsură, acest lucru a fost deja documentat - că este foarte probabil să crească incidența unor boli cu totul noi la copii și în special la copiii mai mari, aș spune cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani. La copiii mai mici - dacă vaccinarea în masă continuă - vom avea o incidență crescută a unor boli care în mod normal nu afectează copiii.

 

Vaccinarea copiilor împotriva SARS-CoV-2 le distruge capacitatea de a steriliza acest virus, precum și o serie de alte virusuri care, de obicei, nu îi afectează,” a mai spus Vanden Bossche.

 

Pe când copiii nevaccinați vor face forme ușoare sau moderate, imunitatea astfel înnăscută sau dobândită le va oferi o protecție semnificativ mai mare decât anticorpii obținuți prin vaccinare.

 

„Această protecție este foarte importantă pentru sănătatea lor individuală, și o piatră de temelie pentru imunitatea de turmă. Imunitatea înnăscută și imunitatea dobândită ca urmare a bolilor naturale este mult mai bună decât anticorpii vaccinali,” atrage atenția dr. Vanden Bossche.

 

SARS-CoV-2 are o mortalitate infantilă cuprinsă între 0,00% și 0,02%, conform Academiei Americane de Pediatrie.

 

În același timp, noi statistici arată că 1 din 95 de băieți dezvoltă miocardită după vaccinul COVID, rezultate aliniate cu cele ale unui studiu de ultimă oră care demonstrează că, la băieți, rata de inflamație cardiacă după vaccinul COVID este mai mare decât cel rezultat din boala în sine. La fete, serul anti-COVID poate duce la tulburări menstruale, neurologice și chiar moarte.

 

Cazuri de mortalitate infantilă după injectarea iresponsabilă cu serul experimental COVID POT FI GĂSITE AICI.

 

Pentru cei care încă se mai îndoiesc de efectele dezastruoase ale serurilor COVID asupra sănătății, mărturii ale tragediilor post-injectare din toată lumea pot fi vizionate aici: https://nomoresilence.world

VIDEO: