ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Mike Yeadon, fost director executiv al Pfizer, este unul dintre puținii specialiști în domeniu care recunosc și își asumă responsabilitatea pentru greșeala de a fi acceptat și chiar recomandat vaccinurile COVID. Înregistrarea acestuia a fost semnalată de pagina Sergeant News.

„Cu siguranță, când eram în industrie, eram pro vaccin. Aș spune că  mi-e  rușine că am fost pro vaccin și pentru că nu mi-am făcut temele.

Am lucrat în domeniul moleculelor mici, al produselor farmaceutice. Nu am fost niciodată în domeniul produselor biologice, unde se fabrică produsele terapeutice care sunt vaccinurile. Nu m-am uitat niciodată la date. Nu m-am gândit niciodată bine la asta. Am acceptat pur și simplu ceea ce am fost învățat la școală și la universitate.

Și odată ce începi să te uiți, îți dai seama că este îndoielnic ceea ce se întâmplă de zeci de ani. Ceea ce voi face este să condamn fără echivoc vaccinurile genetice COVID-19, nu un vaccin convențional. Au pus piese împreună pentru a atinge un obiectiv. Așa că, știți, de asta am început să vorbesc.”

E timpul ca și cei de pe  LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA să facă același lucru. Dacă nu sunt nerușinați, desigur.

VIDEO: