ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Sorin-Titus Muncaciu prezintă pe pagina sa publică o formulă de detoxifiere după vaccinul Covid oferită de o echipă de medici condusă de Dr. Peter A. McCullough: „Proteina spike este responsabilă de patogenicitatea infecției cu SARS-CoV-2 și stimulează dezvoltarea evenimentelor adverse, leziunilor, dizabilităților și deceselor după vaccinare prin mecanisme imunologice și trombotice, ea fiind observată în mod continuu în creier, inimă, ficat, rinichi, ovare, testicule și alte organe vitale la autopsia cazurilor de deces după vaccinare.

În cazul leziunilor trombotice induse de vaccin, proteina spike a fost identificată în interiorul cheagului de sânge însuși. Prin urmare, există un raționament solid pentru a considera proteina spike reziduală a SARS-CoV-2 ca țintă de tratament în sindroamele post-COVID-19 și leziunile induse de vaccin. Proteina spike are un rol direct în patofiziologie, declanșează inflamația și stimulează tromboza.

În timp ce sindroamele specifice (cardiovasculare, neurologice, endocrine, trombotice, imunologice) vor necesita terapii suplimentare, noi propunem raționamentul clinic pentru un regim de detoxifiere de bază constând în nattokinaza orală, bromelaină și curcumina pentru pacienții cu sechele post-acute ale infecției cu SARS-CoV-2 și vaccinare împotriva COVID-19.

Regimul empiric poate fi continuat timp de 3-12 luni sau mai mult și poate fi ghidat de parametrii clinici:

- Nattokinaza 2000 FU (100) mg oral de două ori pe zi, fără alimente
- Bromelaina 500 mg oral o dată pe zi, fără alimente
- Curcumina 500 mg oral de două ori pe zi (se sugerează forma nano, liposomală sau cu adaos de piperină)


Nu se pot formula afirmații terapeutice pentru acest regim, deoarece nu a fost testat în studii ample, prospective, dublu-orb, placebo-controlate și aleatorii. Nu sunt planificate sau finanțate în prezent astfel de studii de către sponsori federali sau instituționali. Principalele măsuri de precauții sunt sângerarea și reacțiile alergice. Regimul poate fi administrat în adiție la agenții antiplachetari și antitrombotici; totuși, se recomandă prudență în ceea ce privește monitorizarea riscurilor de sângerare.

McCullough PA, Wynn C, Procter BC. Raționament clinic pentru detoxifierea proteinei spike de bază a virusului SARS-CoV-2 în sindroamele post-COVID-19 și leziunile induse de vaccin. Jurnalul Medicilor și Chirurgilor Americani, Volumul 28 Numărul 3 Toamna 2023, 90-93.”

Vedeți și Dr. Peter McCullough: Două tratamente rapid accesibile pentru cei care au primit vaccinul anti-Covid – ajută la eliminarea proteinelor spike și la reducerea leziunilor