ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pseudo-vaccinul Covid administrat în sute de milioane de doze cetățenilor europeni și ai lumii, cu un efect material direct de sute de miliarde de euro în conturile firmelor producătoare, a provocat și provoacă efecte secundare severe unui număr necunoscut de oameni: sute de mii, milioane, zeci de milioane.

Guvernele care au fost părtașe la Afacerea Vaccinurilor nu au interesul să investigheze aceste probleme grave ale propriilor cetățeni mințiți și obligați să devină parte a unui experiment planetar cu seruri aflate încă în curs de testare pe cobaii umani, după ce cei de laboratori au murit toți.

Până și Deutsche Welle, organ media de stat, a început să vorbească despre problemele vaccinaților Covid din Germania, unde o clinică s-a specializat în tratarea celor afectați de injectarea periculoasă sănătății în grad mai mare decât boala, după cum certifică speciliști mondiali!. La noi, în România, Guvernul și Ministerul Sănătății, părtași la înșelarea populației, contestă fenomenul morților subite și al efectelor adverse grave - prin crasă ignorare - iar TVR, la rândul ei, tace, complice la crimă.

Lipsa accesului la tratament și îngrijire a dus la un sentiment de abandon în rândul multor persoane care au prezentat simptome severe după vaccinare, remarca și cunoscutul canal de televiziune ARTE, parte a sistemului presei „oficiale” europene, într-un reportaj care privește, de asemenea, răniții vaccinului din Germania.

Victimele ignoarate se luptă acum pentru recunoaștere, se afirmă în documentarul VIDEO pe care îl preluăm mai sus în original, în limba franceză.