ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Tineretului Național Liberal, Mara Mareș, pune o întrebare care nu mai are nevoie de niciun comentariu. Într-o emisiune la Antena 3, ea s-a întrebat dacă medicul Mircea Beuran, plasat în arest la domiciliu, chiar salva vieți prin intervențiile sale chirurgicale.
 
Invitată în platoul Antena 3, Mara Mareș a sărit în apărarea ministrului Sănătății, Victor Costache, din guvernul PNL, implicat într-un uriaș scandal, spunând  că acesta nu e vinovat și că ”salvează vieți”. După care a întrebat, ironic, spre stupoarea celorlalți invitați: „Nu vă supărați, dar este dovedit că domnul Beuran că chiar salva vieți?”.


Mara Mareș, aleasă în fruntea tineretului liberal, a fost unul dintre puținii parlamentari care, în 2016, au votat împotriva modificării Constituției în sensul dorit de Coaliția pentru Familie, în condițiile în care colegii săi de partid au votat în masă definiția tradițională a familiei: „România are lucruri mai importante de făcut, decât fragmentarea populației pe teme religioase și ultraconservatoare. Aceasta este o temă falsă, menită să dezbine, iar religia este o stare spirituală, nu un mijloc de manipulare politic”.

Mareș, deputată liberală de Brașov, îi îndemna pe români, in 2018, să nu iasă la Referenumul pentru familie, pentru ca votul să nu facă pragul electoral minim pentru a fi validat.
 
„Acest referendum nu are de ce să se întâmple, de aceea vă îndemn și îi îndemn pe români să nu iasă la vot. Din punctul meu de vedere, acesta este un non-subiect, iar un vot pe acest subiect nu face altceva decât să polarizeze populația. Oricum, Codul familiei vorbește deja despre căsătoria dintre femeie și bărbat", a declarat deputatul Mara Mareș care a încheiat răspicat: