ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Cristoiu a fost primul publicist care a semnalat că a început Operațiunea „CÎȚU PREȘEDINTE!”. El afirma că Iohannis îl vrea pe Cîțu președinte al PNL și apoi al României ca să aibă cum să-l manevreze mai ușor dar și ca să se poată spune despre el că a fost „o lumină” pe lângă actualul premier.

Declarațiile de noapte ale lui Florin Cîțu și înverșunarea cu care încearcă să bage pe din dos „educația sexuală” în pofida votului Senatului, doar la pocnetul din degete al gautleiterului de la Cotroceni, îi confirmă statutul.

Știripesurse îl prezintă azi în toată profunzimea, adică cu posteriorul gândirii lui complet gol:

„Premierul Florin Cîțu copiază modelul instituit de Victor Ponta, cel care, la un moment dat, una susținea ca deputat și alta ca premier. În Senat, Florin Cîțu a votat ”pentru” respingerea cererii de reexaminare a președintelui Iohannis care ceruse reintroducerea orelor de educație sexuală.

După votul din Senat, Florin Cîțu a îmbrăcat din nou haina premierului și a spus că este ”foarte, foarte supărat pe mai multe, pentru că lucrurile trebuie să meargă înainte...”.

Ba mai mult, Cîțu a explicat că a discutat cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, iar Guvernul va prelua inițiativa și va introduce educația sexuală în școli.

„Am vorbit cu ministrul Cimpeanu dupa acest vot si am luat decizia si o vom implementa, curricula tine de Ministerul Educatiei prin legea educatiei, va introduce de anul viitor o clasa care se va numi, cred, 'Educatie pentru viata'. Va fi introdusa automat, dar parintii care doresc sa isi retraga copiii din acea clasa vor putea sa o faca. Va functiona ca ora de religie. Cred ca ministrul Educatiei va anunta zilele urmatoare, decizia este luata (...) Este atributul ministrului sa faca curricula pt anul viitor si va introduce aceasta ora”, a spus premierul, la TVR 1, la doar câteva ore după votul exprimat în Senat.

Totuși, Florin Cîțu nu pare să știe ce a votat în Senat:

Rep.: Să înțeleg că dumneavoastră ca senator ați fi votat altfel decât colegii dumneavoastră?

Florin Cîțu: Da, aș fi votat altfel.

Lista de vot electronic de la Senat ne arată că Florin Cîțu a respectat linia partidului și a votat ”pentru” respingerea cererii de reexaminare a președintelui Iohannis care ceruse reintroducerea orelor de educație sexuală.” Dovada foto la Știripesurse.

Ce ne spune asta, dincolo de faptul că Florin Cîțu este ceea ce este? 1. Că boala este grea. 2. Că mai sunt (încă) oameni normali în Parlament. 3. Că de-acum înainte Parlamentul devine un apendice al Guvernului care la rândul lui e un apendice al Cotrocenilor.

Tot Ion Cristoiu observă că interviul de la TVR a fost pentru Florin Cîțu prilejul de a ne dezvălui ce crede el despre Parlamentul României:

„Guvernul are un apetit mai puternic pentru reformă, ceea ce înseamnă că de acum încolo va trebui să facem reformă prin ordonanțe. Eu voiam să facem reformă prin Parlament. (…)

Decizia mea este aceea de a merge cu reforma prin ordonanțe de urgență. Noi așteptăm după Parlament să se hotărască. Noi trebuie să facem reforme, să implementăm acele măsuri de reforme pe care am spus că le implementăm, pentru că toate nu le facem doar de dragul de a face, de a moderniza România, doar așa de a spune. Nu! (…)
V-am dat soluția. Guvernul își va asuma reformele.”

Cu doar câteva zile în urmă ziaristul Adrian Onciu scria că „USR PLUS ar vrea ca în loc de Religie Ortodoxă elevii să facă ore de Religie Sexuală”. Premierul PNL a luat-o în serios.

Intrăm în „EPOCA CÎȚU”!... Sau NU!