ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai multe state din UE au început deja să reducă din comerț volumul de produse alimentare de origine animală. Totul a început în urma Acordului Climatic de la Paris, semnat în 2015 de statele europene, prin care statele membre s-au angajat să reducă emisiile de carbon la zero până în anul 2050, scrie RTV.

În ciudat faptului că cetățenii români sunt consumatori de carne, potrivit acordului internațional, ei trebuie să înceapă deja să reducă consumul de vită, porc și pui cu 62% până în 2030 și cu 75% până în 2050, scrie Mediafax.

Acest plan vine ca răspuns la așa zisa încălzirea globală, devenită mai nou principala problemă a elitiștilor de serviciu de la Davos. Iată, de pildă, ce scria Greenpeace pe site-ul lor de propagandă verde:

„Consumul de carne în Uniunea Europeană ar trebui să scadă cu 71% până în 2030 și cu 81% până în 2050, pentru a combate contribuția agriculturii la degradarea climei, potrivit unei noi analize realizate de Greenpeace. Acest lucru ar însemna o medie de cel mult 460 de grame de toate tipurile de carne care să iasă din abator per persoană pe săptămână până în 2030, și 300 de grame în 2050, față de media actuală a UE de 1,58 kilograme pe săptămână per persoană.”

ActiveNews a semnalat de asemenea, alternativele propuse de globaliști la actuala alimentație care „polueză” mediul înconjurător și duce la un „dezastru” planetar:

Un supermarket celebru și în România, a fost printre primele care a venit cu inițiativa comercială care să reducă consumul de carne: INSECTELE AJUNG ÎN GALANTARELE LIDL. Marea resetare alimentară: Lanțul de supermarketuri Lidl va reduce produsele din carne pentru a fi în tandem cu obiectivele agendei globaliste. Aceștia vor opta pentru variante alternative. 

Nici micii producători cu sigla „bio” nu s-au lăsat mai prejos, oferind cetățenilor români o oportunitate de milioane-la propriu- de a consuma în loc de carne- care polueaza teribil- greieri cu aripi mari din Ograda bunicii: Făină de greieri mari din Ograda Bunicii- Un magazin on-line din România comercializează produsul de propagandă al marii resetări alimentare la prețuri piperate, lăudând calitățile nutritive ale acestuia: NU ARE COVID!

În urma acestei decizii, fermierii din Olanda au ajuns într-o situație disperată, au organizat proteste, dar în zadar, în urma măsurilor guvernamentale. Executivul a decis să facă un nou pas, în baza strategiei asumate la nivel internațional: din 2024 vor fi interzise reclamele la produsele alimentare de origine animală.

Amintim că acest acord tacit al țărilor din Uniunea Europeană vine la pachet cu interzicerea mașinilor pe benzină.

De asemenea, la începutul lunii februarie, mai sus amintitul site de propagandă, Greenpeace insista cu faptul că trebuie să se grăbească și mai mult impunerea unor politici legate de o alimentație „durabilă”:

„286 de organizații au emis o scrisoare deschisă prin care o îndeamnă pe Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene, să se asigure că propunerea Comisiei este prezentată până în septembrie 2023, așa cum era prevăzut. Rezistența politică împotriva politicilor alimentare durabile amenință să deraieze procesul - dar oamenii, natura și clima nu mai pot aștepta.”