ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În luna martie va fi înaintată propunere UE pentru pașaportul de vaccinare. Anunțul a fost făcut de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen: „Vom înainta o propunere legislativă în martie”.

Comisia Europeană va prezenta, în luna martie, mai precis pe 17, propunerea pentru pașaportul digital de vaccinare, care va fi impus în Uniunea Europeană, a anunțat, azi, președintele CE, Ursula von der Leyen, citată de Reuters și AlephNews.

„În privința întrebării despre cum ar putea arăta pașaportul verde digital, vom înainta o propunere legislativă în martie”, a mai spus Ursula von der Leyen.

Președintele României, Klaus Iohannis, deși inițial se declarase împotrivă nu a avut nici o reacție fermă la anunțurile făcute de Angela Merkel la Consiliului European și acum, de șefa Comisiei, Guvernul Europei.

ActiveNews a lansat pe site un SONDAJ de opinie pentru a putea fi menționat ca argument în dezbaterea publică pe acest subiect. Vă rugăm să votați și să-l dați mai departe!

SONDAJUL pe care îl publicăm și aici spre informare este prezent pentru votare în varianta Desktop a site-ului, pe bara din dreapta, sub recomandările de tratament pentru Covid și în varianta de Mobil imediat după primele articole cât și sub fiecare articol.