ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Activista conservatoare Laura Loomer l-a înfruntat vineri în persoană pe directorul executiv al Twitter, Jack Dorsey, după ce site-ul de socializare i-a retras posibilitatea de a protesta online, ștergându-i contul.

La conferința Bitcoin 2021, Laura Loomer a întrerupt dialogul dintre moderator și șeful Twitter, acuzându-l pe Dorsey de cenzură și de încălcarea drepturilor omului. Aceasta s-a ridicat din public și s-a apropiat de podium, strigând:

„Cum poți spune că această monedă este pentru toată lumea, când tu ești regele cenzurii? Bitcoin este despre descentralizare, iar tu nu ai dreptul să fii aici astăzi!”
 
Patronul Twitter nu a răspuns preferând să privească de sus scena îndepărtatării cu forța a aprotestatarei de către personalul de securitate.


Mi se pare extrem de ipocrit ca Jack Dorsey să vorbească despre Bitcoin și descentralizare, în condițiile în care el este un tehnofascist și un tehnotiran. Nu are nicio autoritate să vorbească pe această temă, dat fiind că el a cenzurat milioane de oameni. M-a scos de pe platformă (Twitter - n.n.), se amestecă în alegeri, l-a șters de pe platformă pe președintele în exercițiu (la acel moment - n.n.) al SUA, Donald J. Trump, așa că cine se crede Jack Dorsey să vorbească despre tehnologia descentralizată?”, a declarat activista într-un mesaj video înregistrat ulterior dintr-o mașină, citat de Info Wars.

Urmăriți mai jos filmarea incidentului din timpul conferinței Bitcoin, surprinsă de DiscloseTV: