ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După cum am publicat ieri, un tânăr jandarm de la Oradea a decedat sâmbătă seara pe ringul de dans, nu după mult timp de la debutul unei nunți susținută la un cunoscut restaurant de la Beiuș.


Nunta începuse în jurul orei 20:00, iar în jurul orei 21:00, Luca Viorel dansa și s-a prăbușit deodată pe jos, a informat Bihor Online.

Viorel Luca era căsătorit și avea doi copii, o fată și un băiat. Avea numai 36 de ani, a transmis și Jandarmeria Bihor, în cursul serii de ieri.

Un cititor ActiveNews care participa la nunta de la Beiuș ne-a trimis o fotografie de la tragicul eveniment. Acesta ne-a mai informat că tânărul nu avea afecțiuni cardiovasculare și era într-o formă fizică foarte bună. Toți cei prezenți au fost îngroziți când s-a declarat decesul, dupa circa 45 de minute de încercări de resuscitare (foto).

Rugămintea cititorului ActiveNews, căruia îi mulțumim pe această cale, este să repetăm mai des informația furnizată de cunoscutul activist civic Marius Mioc, și anume că în toate cazurile acestea suspecte, familiile trebuie să facă raport oficial.

Unde se pot raporta efectele adverse la vaccinurile anticovid

Pe saitul Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România se găsește un formular de raportare on-line a efectelor adverse ale vaccinurilor anticovid

Următoarele instrucțiuni se găsesc pe sait:

* Vaccinurile COVID-19 fac obiectul unor monitorizări suplimentare.
Prin raportarea reacțiilor adverse post-imunizare este posibilă identificarea rapidă de noi informații referitoare la siguranță.
Pacienții/persoanele vaccinate și profesioniștii din domeniul sănătății sunt rugați să completeze formularele de raportare cu date cât mai complete disponibile la momentul raportării
 (ex. denumire vaccin, număr lot, data vaccinare – prima doză/a doua doză etc.).
Mai multe informații despre vaccinul administrat sunt disponibile in adeverința de vaccinare.

Jandarmeria Bihor a anunțat ieri seară trista veste:

„Cu durere și regret anunțăm trecerea la cele veșnice a camaradului nostru LUCA VIOREL, la vârsta de 36 de ani!

Viorel a fost încadrat în unitatea noastră în urmă cu 14 ani, ca și personal contractual - tâmplar, în tot acest timp îndeplinindu-și responsabil sarcinile de serviciu. A fost cunoscut ca un familist adevărat, prieten devotat și om în adevăratul sens al cuvântului.

Vestea tragică, venită fulgerător, lasă în urmă multă tristețe și durere, fiind o grea încercare pentru soția Adriana și cei doi copii.

Suntem alături de familia îndoliată și ne exprimăm regretul pentru pierderea camaradului nostru.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar de cei dragi ai lui, să aibă milă!

Înmormântarea va avea loc în data de 31.05.2022, ora 13°°, în localitatea Crâncești, comuna Dobrești, județ Bihor.”