ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miliardarul Elon Musk, care a susținut public Convoiul pentru Libertate din Canada, l-a comparat pe Justin Trudeau cu Adolf Hitler. Paralela a fost puternic criticată de muzeul evreilor de la Auschwitz, scrie publicația La Presse, citată de Mișcarea de Rezistență.

„Convoiul pentru Libertate” a captat atenția celui mai bogat om din lume, Elon Musk, care de câteva zile este interesat de situația din Canada, potrivit tweet-urilor pe care le-a publicat recent (imagine mai jos).

Joi, el răspundea la un articol în care se raporta că autoritățile canadiene au cerut instituțiilor financiare să nu faciliteze tranzacțiile financiare a 34 de conturi de criptomonede care ar fi putut sprijini protestatarii care se opun restricțiilor.

„Nu mă mai compara cu Justin Trudeau. Aveam un buget”, arată meme-ul unei fotografii a dictatorului german distribuită pe Twitter de șeful Tesla și Space X. Un cunoscut caricaturist american, Ben Garrison, consideră însă că și comunismul moștenit de Trudeau de la presupusul său tată natural, Fidel Castro, i-ar fi putut determina reacțiile demente dictatoriale.