ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elon Musk l-a criticat pe Klaus Schwab, președintele Forumului Economic Mondial (WEF), după ce Schwab a vorbit despre o încercare de a "stăpâni viitorul" la summitul WEF, relatează Rebel News.

"Ne confruntăm cu atât de multe crize simultan. De ce este nevoie pentru a stăpâni viitorul? Cred că a avea o platformă, în care să fie implicate toate părțile interesate ale societății globale; guvernele, mediul de afaceri, societatea civilă, tânăra generație, și aș putea continua, cred că este un prim pas pentru a face față tuturor provocărilor”, a spus Schwab, la Davos.

Musk a intrat pe Twitter pentru a-și exprima nemulțumirea față de comentariile lui Schwab, spunând: "'Stăpânirea viitorului' nu sună deloc amenințător. Cum de există Forumul Economic Mondial? Încearcă să fie șeful Pământului!"?".