ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a spus luni seara că este nevoie de un certificat verde, însă, într-o variantă mai rațională decât cea de la Senat, invocând argumentul că, nu ne putem permite multă vreme de acum încolo să fim „idioții Europei”, după ce Certificatul Covid pentru angajați a fost respins de Senat și va merge la Camera Decizională, potrivit Național.

„NE DORIM UN CERTIFICAT VERDE, DAR O VARIANTĂ POATE MAI RAȚIONALĂ DECÂT CEA DE LA SENAT. CEA DE LA SENAT EXAGERA OARECUM CU OBLIGATIVITATEA VACCINĂRII. MODUL CUM A FOST DEFINIT CERTIFICATUL VERDE ÎN ȚĂRI EUROPENE, CA FRANȚA, GERMANIA, SAU ITALIA DE EXEMPLU, ÎN CARE ESTE UN PIC MAI FLEXIBILĂ OBȚINEREA UNUI CERTIFICAT VERDE”,  a declarat Dîncu.

„În mod normal, eu cred că și statul își poate propune să îi sprijine pe cei care nu pot să-și permită testarea, sau să avem testări mai ieftine, eventual realizate, în mare măsură sponsorizate, o mare parte dintre ele, de stat.

Sunt de părere că certificatul verde este absolut necesar, se face o presiune extraordinară asupra noastră, sute de telefoane primim în fiecare zi, legate de certificatul verde, de la justificări religioase, la alte forme pseudoștiințifice. Cred că nu ne putem permite multă vreme de acum încolo să fim idioții Europei, a încheiat liderul PSD, citat de Național.