ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Eric Clapton a afirmat că oricine a făcut injecția Covid este o victimă a „hipnozei de formare a maselor”.Cântărețul britanic în vârstă de 76 de ani a dezvăluit anterior că a suferit efecte adverse alarmante după cele două doze de AstraZeneca, ceea ce l-a făcut să simtă că mâinile și picioarele când îi „îngheață, când îi amorțesc, când îi ard”.

Vaccinarea lui a fost privită de mulți ca un gest contrariant, având în vedere că tot el se manifestase împotriva regimului pandemic lansând în 2020 un cântec anti-lockdown (anti-carantină), „Stand And Deliver” (Stai și fă ce trebuie), împreună cu Van Morrison, muzician în vârstă tot de 76 de ani, potrivit The Daily Mail.

Într-un nou interviu pentru canalul de YouTube The Real Music Observer (Adevăratul Observator Muzical), Eric Clapton a spus că el crede că oamenii au fost sugestionați să se vaccineze prin intermediul unor mesaje subliminale ascunse în reclame.

„Nu ar fi trebuit să mă apropii niciodată de ac. Dar propaganda spunea că vaccinul este sigur pentru toată lumea”, afirmă artistul.

Articolul continuă după VIDEO:

„Oricare ar fi fost mesajul, el nu a ajuns la mine. Mai târziu am început să-mi dau seama că într-adevăr a existat un mesaj, despre care a făcut vorbire un anume Mattias Desmet [profesor de psihologie clinică la Universitatea Ghent din Belgia], a spus dublu vaccinatul cu efecte adverse grave Eric Clapton.

DE LA MASS MEDIA LA MASS HYPNOSIS

„Și este formidabilă. Teoria hipnozei de formare a maselor. Și am putut să o observa atunci. Odată ce am cam început să o urmăresc, am observat-o peste tot.


Apoi mi-am amintit că am văzut mici lucruri pe YouTube, care erau ca o publicitate subliminală. Se întâmpla de mult timp: chestia aia cu „nu vei deține nimic și vei fi fericit” (slogan de la „Marea Resetare” a lui Klaus Schwab - n.n.).

Și m-am gândit: "Ce înseamnă asta?". Și, încetul cu încetul, am pus cap la cap un fel de puzzle aproximativ. Ceea ce m-a făcut să fiu și mai hotărât”.

Psihoza de formare a maselor - o încercare de a hipnotiza grupuri de oameni pentru a urma comenzi împotriva voinței lor - este o teorie nerecunoscută fățiș de oamenii de știință. Dar nici reacțiile adverse la vaccinuri nu sunt recunoscute, și, totuși, ele există.
 

Întrebat de ce l-a făcut să iasă în față și să vorbească, Eric Clapton a explicat: „Cariera mea aproape că se dusese oricum. În momentul în care am deschis gura să vorbesc, aproape că trecuseră 18 luni de când fusesem retras cu forța.”

„Mi-am unit forțele cu Van pentru că am primit pontul că Van se opune măsurilor și m-am gândit "de ce nu face nimeni altcineva asta?", așa că l-am contactat.”

„Mi-a spus: "Doar mă opun. Dar se pare că nici măcar nu avem voie să facem asta. Și nimeni altcineva nu o face”. 

„Mi-a trimis "Stand and Deliver", pe care o înregistrase deja. Și, tot vorbind despre asta cu alții, entuziasmându-mă și împărtășind vestea, am descoperit că nimeni nu voia să audă despre așa ceva.” 

„Am fost intrigat, părea că sunt singura persoană care găsea asta interesant sau chiar potrivit. Sunt făcut dintr-un asemenea aluat încât, dacă îmi spui că nu pot face ceva, chiar vreau să știu de ce.”

„Familia și prietenii mei s-au speriat, și cred că s-au speriat în locul meu”. 

Clapton a adăugat că a încetat, de asemenea, să se mai uite la știri din cauza „traficului cu sens unic despre respectarea ordinelor și supunere”, ceea ce l-a ajutat să se motiveze din punct de vedere muzical.

După ce și-a exprimat punctul de vedere, autorul hitului Wonderful Tonight - care este tatăl a patru fiice: Ruth, 37 de ani, Julie, 20 de ani, Ella, 19 ani, și Sophie, 16 ani - a spus: „Familia și prietenii mei cred că sunt oricum un nebun.”

„În ultimul an, au fost multe dispariții - mult praf în jur, cu oameni care au plecat destul de repede.”

„Pentru mine, acest lucru a rafinat tipul de prietenie pe care îl am. Și s-a redus la persoanele de care, evident, am cu adevărat nevoie și pe care le iubesc.”

„În interiorul familiei mele, asta a devenit cu totul decisiv... Am fete adolescente și o fată mai în vârstă, care are în jur de 30 de ani - și toate au trebuit să-mi cam dea cale liberă pentru că nu am reușit să conving pe niciuna dintre ele.”

Clapton - care este căsătorit cu Melia McEnery - a adăugat: „Aș încerca să reiau legătura cu colegii muzicieni, dar uneori pur și simplu nu primesc vești de la ei.”

„Telefonul meu nu sună foarte des. Nu mai primesc atât de multe mesaje și e-mailuri”. 

Clapton a lansat timp de luni de zile declarații și cântece anti-vaccinare și anti-lockdown. 


Cântecul conține versuri precum: „Vrei să fii un om liber / Sau vrei să fii un sclav?” și „Dick Turpin a purtat și el mască”.  

Clapton a mărturisit mai târziu că a avut o experiență „dezastruoasă” cu serul Covid de la AstraZeneca, pentru care a învinuit „propaganda” că a făcut presiuni asupra lui.

Muzicianul a continuat dezvăluind că suferă de „neuropatie periferică și că nu ar fi trebuit să se apropie niciodată de ac”.

Într-un mesaj adresat producătorului său muzical, el a spus: „Am făcut prima injecție de la AZ [AstraZeneca] și imediat am avut reacții severe care au durat zece zile”. 

Eric Clapton, în vârstă de 76 de ani, a spus că „și-a revenit în cele din urmă”, dar nu s-a învățat minte, astfel încât a suferit din nou „reacții adverse dezastruoase” 6 săptămâni mai târziu, când a făcut și a doua injecție.

„Mâinile și picioarele îmi erau când înghețate, când amorțite, când arzânde, și am fost aproape invalid timp de două săptămâni, m-am temut că nu voi mai cânta niciodată”, s-a destăinuit muzicianul.

„Nu ar fi trebuit să mă apropii niciodată de ac. Dar propaganda spunea că vaccinul este sigur pentru toată lumea”. 

 VIDEO cu o piesă-manifest a muzicianului: