ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La platforma de propagandă mincinoasă de stat Ro Vaccinare, instrumentul de împrăștiat falsuri al CNCAV-ului lui Gheorghiță Valeriu, în prezent mutată la Ministerul Sănătății, lucrează personaje plătite cu foarte mulți bani, după cum acuza Bogdan Oprea, fost consilier prezidențial. Plătite ca să mintă, după cum o dovedesc nenumărate din postările lor de terorism psihologic. Atunci când nu frizează doar prostia pură.

Pe 5 mai 2022, agitpropii Ro Vaccinare insultau presa liberă și nemituită de Guvern care devoalase faptul că în România deja se vaccinează oameni cu doza 4, afirmând că dezvăluirea este o „informație falsă”. „Ministerul Sănătății NU a autorizat doza a IV-a de vaccin împotriva COVID-19.”, susținea platforma, deși chiar INSP publica faptul că DA, au fost vaccinați oameni cu doza 4.

Citiți și AU MINȚIT! DEZVĂLUIRILE NAȚIONAL: Ministerul Sănătății a autorizat, pe șest, doza a patra de vaccin Covid

Peste o săptămână, adevărul iese la iveală, și, cu toate că ministrul Sănătății, Alexandru Rafila susținuse la începutul anului că nu vede necesară o a patra doză de ser experimental în România, oficialii ministerului anunță acum public că începe vaccinarea cu doza 4. Pe care o denumesc, manipulatoriu, „a doua doză de booster”...

Iar vaccinul trebuie să fie, neapărat, ARNm! Și numai de la Pfizer!

Secretarul de stat Andrei Baciu din Ministerul Sănătății a declarat, miercuri, pentru Agerpres, că doza a patra de vaccin anti-COVID de la Pfizer se face la cerere în centrele existente, dar și la medicii de familie, nefiind nevoie de programare.

„Începând de luni o să putem face și în România doza a patra de vaccin. De fapt, este a doua doză de booster. (??? - n.n) Se va putea face atât în centrele de vaccinare existente, cât și la medicii de familie. Însă un element care este extrem de important - vaccinarea se face la cerere, numai pentru cei care își doresc. Nu este o cerere care trebuie făcută. Se prezintă pur și simplu într-un centru de vaccinare cei care doresc. Am primit solicitări de la oamenii care își doreau să facă doza a patra de vaccin”, a afirmat Baciu.

El a spus că nu este nevoie de programare pentru cea de-a patra doză, iar persoanele interesate se pot imuniza la orice medic de familie care are vaccinul.

„Vorbim de persoanele peste 18 ani care au fost vaccinate împotriva COVID-19 cu trei doze și trebuie să aibă minim patru luni de la efectuarea dozei a treia. Dozele trebuie să fie cu vaccin ARN mesager. Vaccinarea se poate face doar cu vaccin de la Pfizer, pentru că acestea sunt recomandările clare pe care le avem de la INSP.”, a precizat secretarul de stat Andrei Baciu, colegul lui Valeriu Gheorghiță de CNCAV.

„Dovada vaccinării cu doza a patra va fi reprezentată de adeverința de vaccinare, generată din Registrul Electronic Național de Vaccinări sau de certificatul digital.”, se mai arată într-un comunicat al Ministerului remis Agerpres, ceea ce confirmă afirmațiile avocatului Gheorghe Piperea: Certificatul Covid - nebunia totalitară digitală merge pe noi culmi - acum atinge și culmile prostiei pandemice birocratice.