ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Duminică, 7 august, s-a adus un omagiu victimelor injecțiilor Covid în Place du Commando din St. Nazaire. Jean-François, tatăl lui Ludovic, decedat la 36 de ore după a doua injecție, a oferit următoarea mărturie:

„Fiul meu, Ludovic, a avut nevoie de acest vaccin pentru munca sa. Prima doză la sfârșitul lunii mai, a doua doză pe 22 iulie, a fost un pic slăbit, a doua zi mi-a spus că nu a putut să doarmă pentru că îl durea umărul.

Sâmbătă, nepotul meu m-a sunat și mi-a spus că tatăl său nu se mai mișcă, că îi curge mult sânge din nas.

De fapt, a murit în somn la 36 de ore după a doua doză. Nepotul meu și cu mine am fost audiați de un polițist, fiecare pe cont propriu.

Mă lupt pentru că a trecut un an, și în ciuda autopsiilor anatomo-patologice care au fost trimise la Paris, la cererea unui avocat, procurorul refuză să ne dea raportul de autopsie.

La urma urmei, noi suntem părinții lui! Vrem să ni se spună adevărul, ce ne ascund? Aveți grijă! Vorbiți cu cei din jur: nu știm cu ce ne injectează!” (Traducere selectivă via T/Rezistența)