ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Facebook, Instagram, WhatsApp și Facebook Messenger s-au prăbușit în această seară.

Potrivit DownDetector, problemele au început în jurul orei 16:44 (Greenwich - 18.44 ora României) și afectează utilizatorii la nivel global.

Facebook nu a comentat încă problema.

Citiți și A început pandemia digitală? După Facebook, a căzut și internetul furnizat de rețelele de telefonie mobilă din SUA

Editorialistul ActiveNews Valerian Stan, care a dat Facebook în judecată pentru cenzură și alte încălcări de drepturi fundamentale, a comentat: „Nemulțumirile oamenilor față de Sistemul globalist-satanist a căpătat dimensiuni planetare. Iar una dintre uneltele redutabile ale Sistemului, Facebook, devenit fără voia sa vehicul al acestor uriașe nemulțumiri, s-a întors practic, în acest mod, împotriva lui. Așa încât „căderea” din aceste ore a Facebook, Instagram și WhatsApp s-ar ptea să fie definitivă. Iar dacă nu chiar acum, cred că lucrul acesta se va întâmpla totusi cât de curând.”

Citiți și Dovada că securiștii lui Iohannis sunt direct conectați la Cenzura Facebook. Pagina ActiveNews amenințată cu ștergerea și blocată de la transmitere video în direct chiar în timpul manifestației lui Mihai Tîrnoveanu de la statuia lui Brukenthal