ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și Familia Regală pun la dispoziția Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, cu titlu gratuit, un număr de 53 de spații de cazare individuale în unitățile hoteliere și vilele de pe domeniul Regal Peleș, pentru persoanele care vor fi nevoite să stea în carantină, a anunțat, joi, pe Facebook, Familia Regală

Potrivit comunicatului, prin această decizie, Familia Regală dorește să consolideze răspunsul țării noastre la amenințarea cu noul coronavirus. 

„Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Familia Regală continuă să fie alături de societate și de autoritățile statului român pentru a consolida răspunsul țării noastre la amenințarea cu noul coronavirus. Ca urmare a instituirii stării de urgență pe teritoriul României, Custodele Coroanei și surorile sale au luat decizia de a pune la dispoziția Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, cu titlu gratuit, un număr de 53 de spații de cazare individuale în unitățile hoteliere și vilele de pe Domeniul Regal Peleș, pentru persoanele care vor fi nevoite să stea în carantină”, se precizează în comunicat.

Asociația Casa Majestății Sale a primit confirmarea acestei decizii din partea Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență.