ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alexander Gintsburg, director al Centrului Național de Cercetare pentru Epidemiologie și Microbiologie Gamaleya din Moscova, un fel de Fauci al rușilor, pune morții de Covid vaccinați anti-Covid pe seama falsificării masive a certificatelor de vaccinare, conform unei declarații preluate luni de Agenția TASS. O altă informație pe care o dă Alexander Gintsburg în premieră este că vaccinații cu Sputnik V pot fi detectați prin niște markeri care apar sau nu la un test special.

„Dacă cei vaccinați cu produsul Sputnik V se îmbolnăvesc grav, așa cum arată datele, înseamnă că sunt oameni care, din păcate, au folosit certificate de vaccinare pe care le-au cumpărat, certificate false. Dintre aceștia, 80% sunt cei care le-au cumpărat”, a afirmat Gintsburg, citat de TASS

El a explicat că este posibil să se verifice dacă o persoană a fost sau nu vaccinată cu Sputnik V cu ajutorul unui test special pentru detectarea prezenței markerilor de droguri: „Vedem că oamenii nu au acești markeri în 80% din cazuri”.

Omul de știință a sugerat, de asemenea, că acele cazuri publice de cumpărare a certificatelor de vaccinare constatate până astăzi ar fi doar o parte din ceea ce se întâmplă cu adevărat. 

„Oamenii cheltuiesc bani și apoi se îmbolnăvesc și mor din cauza propriilor lor bani. Ei se înșală singuri. Se pare că au o schimbare psihologică a inimii. Ei cred că sunt cu adevărat vaccinați, relaxează tot felul de restricții de carantină. Iar riscul lor de îmbolnăvire crește dramatic ca urmare a schimbării comportamentului lor. De asemenea, îi pun pe ceilalți în pericol de moarte”, a conchis Alexander Gintsburg.