ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marlene Schiappa, ministrul delegat pentru Cetățenie în Franța, are COVID și a intrat în izolare. Demnitara este bine vaccinată. Conform reclamei pe care o făcea vaccinului nu este deloc clar cum de s-a îmbolnăvit și de ce stă în izolare. Mister total!

„Sunt confirmată cu COVID. Prin urmare, am intrat în izolare și voi continua să lucrez de la distanță”, a scris ministra pe Twitter.

Mai mulți membri ai guvernului francez vaccinați regulamentar au avut deja COVID, cel mai recent caz fiind al omologului altui vaccinat și infectat, Alexandru Rafila, șeful francez de la Sănătate Olivier Véran, informează Mediafax, citată de Antena 3.

Într-o emisiune de la FranceInfo de la începutul campaniei de vaccinare, Schiappa explica de ce trebuie să se vaccineze populația: pentru a evita îmbolnăvirea, transmiterea virusului etc, subliniind totodată „eficiența” vaccinului anti-Covid.

Pe 4 ianuarie anul acesta, la CNEWS (video mai jos) susținea că „deși suntem o țară în care oamenii au fost vaccinați masiv dacă vaccinarea scade este normal să fie cât mai multe lockdown-uri; este mecanic” - spunea vaccinata. Chiar dacă tăcea, la fel rămânea.

VIDEO FranceInfo:

VIDEO CNEWS: