ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După o săptămână de la comemorarea a doi ani de la dispariția lui Doru Dinu Glăvan în Spitalul din Reșița, în urma „protocoalelor Covid”, astăzi, la 07.11.2023, ne-a părăsit și fiica regretatului jurnalist, Oana Maria Cenan Glavan, născută la 17.07.1973, au scris cunoscuții acesteia pe internet.

Oana Cenan Glăvan era mamă a două fiice, președinte al filialei locale a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), fostă șefă a Centrului de îngrijire a persoanelor cu dizabilități ”Sfânta Maria” din Reșița și totodată consilier județean.

Vestea a luat pe nepregătite familia, orașul, foștii colegi de la Radio România Reșița unde a lucrat 18 ani. Conform apropiaților, peste o problemă medicală s-a suprapus un cancer. Era triplu vaccinată.

UZPR a transmis că „își exprimă profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a colegei noastre Oana Cenan Glăvan, fiica regretatului președinte al UZPR, Doru Dinu Glăvan. Ca președinte al Filialei Reșița a UZPR, Oana Cenan Glăvan a avut o activitate notabilă, a impulsionat cu multă energie activitatea locală și a purtat mai departe cu cinste numele tatălui său, ca jurnalistă dedicată și om de excepție.Fermă, decisă, bună cunoscătoare a realităților locale și naționale, Oana Cenan Glăvan a evaluat în cunoștință de cauză și cu mult aplomb parcursul filialei pe care a condus-o prin vremurile complicate pe care le traversează presa, țara și întreaga lume. Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România aduce un omagiu activității remarcabile a Oanei Cenan Glăvan și este alături de familia îndurerată.

Dumnezeu s-o odihnească!”

Citiți și Încă un ziarist decedat. Dan Medișanu: 19 Ianuarie 1964 - 2 noiembrie 2023. ERA TRIPLU VACCINAT