ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit The Federalist, Twitter a cenzurat o postare a unei utilizatoare care distribuise filmarea în care se prezintă cazul lui Maddie, impietând utilizatorii rețelei să interacționeze cu postarea. O notă sub videoclip spune: „Acest tweet induce în eroare. Aflați de ce oficialii din domeniul sănătății consideră că vaccinurile COVID-19 sunt sigure pentru majoritatea oamenilor”. Linkul direcționează către o pagină care spune: „Oamenii de știință și experții în sănătate publică spun că vaccinurile sunt sigure pentru majoritatea oamenilor”.
 
Senatorul Johnson, organizatorul unei conferințe de presă în cadrul căreia a prezentat mai mulți oameni care au avut de suferit de pe urma „vaccinurilor” Covid, a declarat pentru The Federalist că acesta este un alt exemplu de „cenzurare a adevărului” de către Big Tech.

„De ce nu poate Twitter să suporte adevărul? Aceste povești merită să fie văzute, auzite și luate în serios”, a spus Johnson. „Internetul ar fi putut fi o forță a binelui în diseminarea de informații utile între medici în timpul pandemiei. În schimb, Big Tech cenzurează informațiile despre tratamentul timpuriu și acum a ajuns atât de jos încât cenzurează poveștile adevărate ale oamenilor bolnavi care au nevoie de ajutor.”

„Big Tech continuă să suprime cu aroganță schimbul liber de informații medicale și, ca urmare, s-au pierdut vieți”, a declarat Johnson.

Un purtător de cuvânt al Twitter a refuzat să comenteze pentru The Federalist motivul pentru care platforma a cenzurat videoclipul.
 
La fel a cenzurat și Facebook relatarea ActiveNews despre miocardita care l-a băgat în spital pe Bogdan Dragoteanu din Cluj, după a doua doză de „vaccin” Pfizer. Tatăl acestuia spunea că dacă ar fi fost informat în mod onest despre reacțiile adverse ale serului experimental, ar fi intervenit medical cu două zile mai devreme, timp în care starea tânărului s-a deteriorat substanțial. Dar nu contează povestea reală a oamenilor pățiți, ci propaganda mincinoasă a platformelor de socializare conectate la interese subterane, care vă spun că „totul va fi bine” fără să vă aducă dovezi, invocând „specialiști” al căror nume nu-l citează, la fel cum nu citează numele specialiștilor care sunt de părerea contrară. Curată expunere imparțială pentru obținerea consimțământului informat!