ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 
Redăm articolul:
 
„Jurnalista Anca Alexandrescu de la Realitatea TV surprindea pe toata lumea ieri cand, pe pagina sa de Facebook, lauda oarecum Untold Dubai, eveniment organizat de Bogdan Buta, aflat in mijlocul unui scandal de proportii in Romania.

Dar Anca Alexandrescu nu era musai la distractie acolo. Cateva ore mai tarziu… 
 


… declansa o bomba nucleara de presa, publicand pe acelasi cont de Facebook fotografii cu fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, care legitimeaza practic cu prezenta sa controversatul eveniment, transmitand "lumii” un mesaj de sustinere a lui Buta. Acum intelegem mai bine de ce procurorii de la Cluj, acolo unde Coldea a preluat sefia executiva a Grupului de la Cluj, nu au avut nicio reactie in scandalul de pedofilie gay de care este acuzat Buta, ba chiar vor sa inchida dosarul, asa cum mi-au relatat sursele. Insa eu mai am niste informatii de context despre domnul Coldea si cu cine s-a anturat aseara la salonul VIP Romania al Untold Dubai.

Eu am la randul meu azi pentru voi dezvaluiri grele si exclusive.

Mai intai, pozele incredibile date in vileag de Anca, pe care o felicit pentru curaj.
 


 
 
 
 
 
Cand mai indrazneste careva sa zica ceva de genul ca unii jurnalisti sunt prea obsedati de Coldea pe care il vad bagat in toate, sa taca de acum inainte.

Aceste fotografii dovedesc clar cateva lucruri:

reconfirma ce sustineam recent, si anume ca Florian Coldea a fost recuperat de SRI si trimis la inaintare in calitate de "politist rau” desemnat sa se ocupe de trebile murdare ("politistul bun” e Hellvig).

Florian Coldea nu putea singur sa "inchida” subiectul meu cu Buta, incredibila mea dezvaluire de presa. Subiectul a fost omorat pentru ca au intervenit cei din SRI.

Coldea e seful informal al retelei de influensari si "vedete” de carton din Romania care promoveaza LGBT si stau foarte aproape de droguri

Aseara, s-au intamplat lucruuuuuuri!

Coldea a inceput seara relaxat, purtand discutii indelungate cu bombardierul ipocrit Codin Maticiuc, zis si Poponet.

Dar mereu aproape de Coldea statea o blonda misterioasa. Eu stiu cine e.

E Marina Pandarof, sefa retelei M, arestata acum cativa ani pentru ca era furnizoarea principala de cocaina si curve pentru VIP-urile Bucurestiului, milionari sau politicieni, la niste petreceri selecte si… extreme, toate filmate.
 


Coldea este cel care a scapat-o pe Marina de ghearele procurorilor. Asa ca Marina ii e datoare la maxim si presteaza diverse comenzi la ordinul lui Coldea.

Bine, mie in poza de mai sus mi se pare ca parul lui Coldea e proaspat spalat, ca dupa dus, dar e destul de pixelata poza :)
 

 

Diacomatu a vrut sa il "curenteze”

Dar mai era cineva care nu il scapa din ochi pe Coldea. Sergiu Diacomato, fostul PMP-ist ce a fost sef la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), caruia Coldea i-a troznit un dosar penal de care Diacomatu a scapat cu greu.
 


Sursele mele mi-au spus ca aseara Diacomatu era la un pas sa il flocaie urat de tot pe Coldea, Coldea a facut pe el, caci Diacomatu era deja lansat. Au intervenit repede niste catei de-ai securistului, dar tot s-a lasat cu pahare de bautura aruncate dupa pensionarul securici si cu niste injuraturi si scuipati bine plasati.

L-am sunat si pe domnul Diacomatu azi dimineata, sa il intreb ce a fost pe acolo. Cumva relaxat, Diacomatu mi-a declarat:

"Acuma, eu ca sa va spun, domnule Alexa, dumneavoastra sunteti un jurnalist foarte informat, asa o fi daca ziceti. Eu eram obosit dupa multe ore nedormit, mie mi s-a parut ca am varsat din greseala un pahar pe domnul Coldea, mai mult nu imi aduc aminte”.

Dupa "incident”, Coldea s-a tirat intr-o parte mai linistita a salonului VIP, ca sa aiba de unde fugi daca s-ar mai fi ivit probleme”, conchide Liviu Alexa.
 

  
 
 
Coldea, față în față cu Anca Alexandrescu
 
După încheierea festivalului, Coldea a mai avut parte de o surpriză. Fostul șef al spionilor a dat ochii cu jurnalista Realitatea Anca Alexandrescu, înaintea îmbarcării în avionul către România.
 
Realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel s-a apropiat de Coldea și i-a cerut să-i dea explicații pentru jignirile pe care acesta i le-a adresat pe aeroport, numind-o "ticăloasă".
 
"Domnul Coldea a avut ghinionul (sau norocul) de a veni la Bucuresti in acelasi avion cu mine! A tinut neaparat sa vina sa ma salute si sa mi spuna ca este cu fiica in vacanta! Mi a spus ca ticalosia are o limita… Ce i am raspuns si ce l am intrebat de fata cu toti romanii vedeti aici! Intreaga poveste si alte imagini diseara de la 21! Ma urc in avion si voi decola in cateva minute! Eu la economy cu romanii obisnuiti, domnul Coldea la business! ", a scris Anca Alexandrescu, luni, pe Facebook. 
 
VIDEO: